26.08.2022
Nicole Cherry, moment stanjenitor la un concert: „Mi s-a dezvelit un san. Eram langa scena si...”

Nicole Cherry, moment stanjenitor la un concert. Ce a patit Nicole Cherry langa scena. Artista le-a marturisit fanilor, in emisiunea vloggerului Selly, tot ce s-a intamplat la un eveniment. Vedeta si-a amintit ce probleme a avut cu un tricou care era mult prea scurt.

Nicole Cherry, moment stanjenitor la un concert. Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. De fiecare data, piesele ei muzicale devin hituri si raman destul de mult timp in topurile celor mai ascultate melodii. Desi e mamica, vedeta are o agenda destul de plina si multe proiecte de realizat.

Vedeta i-a obisnuit pe fani cu sinceritatea ei. De data asta, artista a povestit o intamplare prin care a trecut, chiar langa scena.

Nicole Cherry a fost, invitata recent, in emisiunea de pe YouTube a vloggerului Selly, Minte-ma frumos. Conform jocului, ea a trebuit sa spuna o experienta din viata ei, iar ceilalti invitati trebuiau sa ghiceasca daca povestea este adevarata sau falsa.

A dat o petrecere de vis! Anastasia Fotachi a organizat un bachelorette party la piscina, alaturi de prietenele sale! Vezi primele imagini din cadrul evenimentului mult asteptat: „A fost exact cum mi-am dorit!” - FOTO/VIDEO

„La un concert, mi s-a dezvelit un san pe scena. Nu stiu cum sa explic. S-a intamplat pur si simplu. Cantam Vara mea, dansam, acolo am parte si de coregrafie si era vara. M-am agatat de o bratara, aveam o bratara de la o fetita si… nu port sutien. Nu-mi dau seama daca a vazut cineva. Stiu eu ca s-a vazut”, a spus Nicole Cherry in emisiunea online a lui Selly.

Pana la urma, intamplarea s-a dovedit a fi una adevarata. Doar ca artista a schimbat putin datele problemei, totul intamplandu-se nu pe scena, ci pe langa.

„Este adevarat, dar am schimbat putin datele problemei. Eram langa scena, nu pe scena. Nu aveam bratara, mi se prinsese parul in ochelari si cand am vrut sa scot ochelarii, am dat parul intr-o parte si tricoul fiind mult prea scurt, ridicand bratele prea sus, nu mi-am dat seama si atunci s-a vazut”, a mai spus sotia lui Florin Popa.

Intr-un interviu exclusiv pentru revista VIVA!, ea a explicat cum se intelege cu sotul ei, mai ales dupa ce au devenit parinti acum aproape un an.

„Avem timp pentru noi, mai ales ca Florin ma si insoteste la concerte. Este implicat si ma ajuta cu tot ceea ce poate in cariera mea profesionala. Deci momente sunt si pentru noi, iar Anastasia a facut ca legatura dintre noi sa fie si mai stransa.

Fosta iubita a lui Elon Musk a scos la licitatie fotografiile vechi ale miliardarului pentru a achita studiile fiului ei: „Eram atat de indragostita de el” - FOTO

Clar nu este totul perfect si numai lapte si miere. Fiecare cuplu are parte si de zile bune, si de zile rele. Important este sa stii sa gestionezi totul in acel moment si sa te calmezi, pentru ca asta ajuta foarte, foarte mult. Discutii au fost si vor fi mereu, asa cum am mai spus, chiar daca sunt ele mici sau mai mari. La noi, intr-adevar sunt mici si trec repede, asta ma bucura foarte tare si clar nu stam suparati, asta e secretul, cred”.

Articole din aceeasi categorie