24.01.2022
Svetlana Sainsus - vacanta de poveste in Finlanda: „Asa apus nici in Maldive nu am vazut” - FOTO/VIDEO

Pe langa faptul ca Svetlana Sainsus este co-fondatoarea campaniei „Caritate.md”, aceasta este si o persoana activa pe retelele de socializare. Recent femeia a fost intr-o mica calatorie in Finlanda si astfel, a postat mai multe fotografii si video-uri in care se poate observa frumusetea acestei tari.

Pe pagina sa de Instagram, Svetlana a publicat o postare in care a scris: „Magic Finlanda”.

 

Femeia este echipata corespunzator vremii de afara. Aceasta poarta o salopeta de schi si o caciula alba supradimensionata, cu blana.

Au inceput studiile online, iar asta inseamna ca parintii-bloggeri au treaba dubla! Cum se descurca acestia si ce parere au: „Rabdare parintilor si invatatorilor, doar impreuna vom reusi” - FOTO/VIDEO

A fost intr-o relatie cu un criminal! Patricia Arquette - dezvaluiri despre fostul sau iubit: „Sarutul lui agresiv ma ingrozea!”

Svetlana a povestit urmaritorilor sai virtuali ca este pur si simplu fermecata de apusul care l-a vazut. „Nu-i real. Poveste. Asa apus nici in Maldive nu am vazut. S-a meritat sa inghet pentru asa apusuri”, a mentionat Svetlana.

 

 

Postarea a adunat aproape 2000 de aprecieri. 

TOP 5 zodii greu de cucerit. Nu isi dau usor inima si nu fac din casatorie o prioritate

Svetlana Sainsus e foarte activa pe pagina sa de Instagram unde are peste 60 de mii de urmaritori. Aceasta este mama a doi copii, o fetita pe nume Lia si un baiat, Maxim-Cristian.

Articole din aceeasi categorie