24.01.2022
Au inceput studiile online, iar asta inseamna ca parintii-bloggeri au treaba dubla! Cum se descurca acestia si ce parere au: „Rabdare parintilor si invatatorilor, doar impreuna vom reusi” - FOTO/VIDEO

De astazi scolile au revenit la studii in regim online si desi unii parinti sunt pusi intr-o situatie complicata, altii au profitat de mai mult timp petrecut alaturi de micutii lor si au aratat pe retelele de socializare cum se descurca. 

Multi bloggeri influenti din Republica Moldova au inceput saptamana in forta - online. Acestia si-au trezit copii dis-de-dimineata, i-au imbracat frumos si i-au pus in fata micilor ecrane pentru a studia.

Cornelia Stefanet

Cornelia este o mama care pare ca profita din plin de perioada in care fiica sa studiaza online. Aceasta s-a alaturat micutei ei si a inceput sa picteze pe numere. 

Victoria Rosca

Actrita Victoria Rosca de asemenea a inceput dimineata imbratisandu-si strans fiiul si urandu-i succes la orele online.

Duce o viata pe muchie - de sabie! Alex Magala este moldoveanul care a cucerit lumea datorita talentului si curajului sau inedit: „Vreau sa inregistrez un nou record mondial, pe care lumea nu l-a mai vazut” - VIDEO

Ana Irina

Fiul bloggerite Ana Irina a profitat maxim de pauza dintre ore si nu a ezitat sa vina sa isi imbratiseze strans mama pentru a mai dobandi un plus de putere. 

Ina Kishlaru

„De astazi incepe Online. Ieri am pregatit spatiile pentru doi scolari. Rabdare parintilor si invatatorilor, doar impreuna  vom reusi sa trecem cu bine peste acest - online” a scris antrenoarea de fitness.

Cine este actrita preferata a lui Leonardo DiCaprio. Sarutul cu ea nu poate fi egalat de nimeni - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie