24.01.2022
A fost intr-o relatie cu un criminal! Patricia Arquette - dezvaluiri despre fostul sau iubit: „Sarutul lui agresiv ma ingrozea!”

Dupa doua casnicii insemnate – una cu Thomas Jane (din 2006 pana in 2011) si alta cu Nicolas Cage (1995-2001) – faimoasa actrita isi traieste fericita viata alaturi de Eric White si cei doi copii ai ei. Insa, inainte de a-si gasi sufletul-pereche, Patricia a sarutat multi „broscoi”. Iar unul dintre ei s-a nimerit sa fie un ucigas cu sange rece!

Starul filmelor „True Romance” si „Boyhood” a facut cateva declaratii socante anul trecut, care ne-au starnit, cu siguranta, atentia. Atunci cand a fost intrebata, pe Twitter, care a fost cea mai ciudata intalnire amoroasa din viata ei, vedeta a inceput sa povesteasca despre o idila de scurta durata, ce-i drept, dar cat se poate de intensa.

Astfel, Arquette a adus discutia despre o a doua intalnire pe care a avut-o cu un skateboarder profesionist, care i se parea ei „tare dragut” si care era un amic de-ai prietenilor ei. Incurajata de cei care participau la discutia online, actrita a inceput sa dea amanunte despre fostul ei iubit si momentul in care au devenit extrem de apropiati. „Era ceva in sarutul lui care ma ingrozea pur si simplu!...”, a recunoscut Patricia in 2021.

Vedete care au ales cea mai lasa metoda de-a se desparti de partener - prin fax, SMS sau presa - FOTO

Ca sa rupa legatura cu el, vedeta i-a dat acestuia un numar de telefon fals, in speranta ca n-o va mai contacta niciodata.

Artik a povestit de ce i-a permis lui Asti sa-si pastreze pseudonimul: „Nu am avut niciodata scopul de a...”

Se pare ca fostul iubit al Patriciei era nimeni altul decat skateboarderul profesionist Mark "Gator" Rogowski, care a recunoscut ulterior ca si-a violat si omorat iubita de 21 de ani, pe Jessica Bergsten, in 1991. Totusi exista o mica inadvertenta aici!

Victima lui Rogowski n-a fost chiar iubita lui, ci cea mai buna prietena a fostei lui iubite. The Los Angeles Times a scris despre odioasa crima, sustinand ca procurorul din San Diego l-a descris pe sportiv ca fiind un „iubit care fusese parasit” si care a gasit potrivit sa se razbune in asemenea maniera crunta.

Intr-un final, Arquette a recunoscut ca cel despre care scrisese anul trecut era intr-adevar Rogowski, dupa care a dat cateva explicatii cu privire la ce i se parea ei ciudat la felul lui de-a saruta: „Era agresiv. Simteam doar ca ma apasa destul de tare cu maxilarul lui si parea un sarut agresiv, enervat. Care e morala povestii? Urmati-va instinctul, oameni buni!”, a precizat actrita facand referire la faptul ca ea, din fericire, n-a stat prea mult cu cel care a devenit un criminal la numai cativa ani distanta de intalnirile ei amoroase cu el.

Articole din aceeasi categorie