10.01.2023
Svetlana Sainsus, alaturi de fiul sau la „IMG Worlds of Adventure”! Vezi cum se distreaza cei doi la cel mai mare parc de distractii din lume - VIDEO

In prezent, co-fondatoarea caritate.md din Republica Moldova, Svetlana Sainsus se afla in Dubai, unde a mers intr-o vacanta alaturi de fiul sau Maxim. 

Svetlana si fiul sau se bucura de o vacanta nemaipomenita. Aceasta publica zilnic filmulete si imagini din cadrul odihnei sale. Impreuna ei se delecteaza in restaurante selecte, se primbla pe strazile Dubaiului de seara si primesc placere maximala de la tot ce ii inconjoara.

Diana Stoica - moment emotionant! Interpreta a publicat un video in care este ceruta in casatorie: „Nici prin gand sa-mi treaca ce ma astepta...” - VIDEO

Astazi, Svetlana si Maxim au mers la „IMG Worlds of Adventure”, un parc de distractii interior cu atractii, restaurante si spectacole cu tematica Cartoon Network si Marvel.

„Am ajuns la parc. El e in interior, dar e cel mai mare din lume dupa cate am inteles. Acus vedem”, a spus ea.

Cand au intrat, acestia au fost intampinati de o echipa de dansatori si o multime de personaje Marvel si Cartoon Network. 

Parcul este imens, plin de luminite, dinozauri, personaje din toate desenele animate ale Cartoon Network si Marvel, muzica si o multime de oameni. 

Katy Black - pusa pe glume! Bloggerita si-a anuntat sotul ca ar fi insarcinata. Vezi ce reactie a avut acesta - VIDEO

De asemenea, acestia au mers la mai multe instalatii de atractie. „Nu pot filma totul, ca il astept aici. Lui ii place. Eu as vomita din prima secunda”, a spus Svetlana intr-un InstaStory. 

Andreea Bostanica - criticata dur de catre internauti! Vezi ce a publicat bloggerita pe contul sau de Instagram: „E prea de tot...” - FOTO

Svetlana Sainsus e foarte activa pe pagina sa de Instagram unde are peste 73 de mii de urmaritori. Aceasta este mama a doi copii, o fetita pe nume Lia si un baiat, Maxim-Cristian.

Arata perfect si fara machiaj! TOP 6 vedete din Moldova care opteaza pentru naturalete si ii indeamna pe altii sa faca acelasi lucru - FOTO

Articole din aceeasi categorie