10.01.2023
Katy Black - pusa pe glume! Bloggerita si-a anuntat sotul ca ar fi insarcinata. Vezi ce reactie a avut acesta - VIDEO

Pe langa faptul ca este foarte activa pe pagina sa de Instagram, acolo unde are o comunitate de peste 440 de mii de urmaritori, Katy Black mai are si o pagina de TikTok unde adesea publica filmulete amuzante.

Unul dintre cele mai recente video-uri postate de Katy pe TikTok a devenit in scurt timp viral, adunand peste jumatate de milion de vizualizari si 30 de mii de like-uri.

In clip bloggerita isi filma sotul in timp ce acesta lua pranzul la o cafenea din capitala. La un moment dat, Katy spune: „M-am gandit ceva sa iti spun. Eu cred ca sunt insarcinata.”

Dupa cele auzite, Cristian s-a emotionat, insa nu era totusi sigur in totalitate in cuvintele sotiei sale. „Ei? Ma inebunesti. Serios? Tu iti bati joc de mine. Nu cred.”

Kylian Mbappe s-ar fi despartit de Ines Rau, model transgender care a pozat in Playboy! Cu cine se iubeste acum

„Saracul, mai nu a avut stop cardiac.”, a scris Katy dupa ce a incarcat filmuletul pe TikTok.

„Sarmanul! Am facut si eu asa glume cu sotul si peste o luna s-a adeverit gluma.”, „Cu 3 copii deja nu se teme de nimic.”, „Trebuie, trebuie, pana la fetita.”, „Mi-a placut reactia lui, am privit de vreo 20 de ori.”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a videoului.

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram.

O fetita cu par lung si matasos starneste admiratia tuturor. Care este remediul minune pentru podoaba capilara

Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Articole din aceeasi categorie