10.01.2023
Andreea Bostanica - criticata dur de catre internauti! Vezi ce a publicat bloggerita pe contul sau de Instagram: „E prea de tot...” - FOTO

Andreea Bostanica, una dintre cele mai populare bloggerite din Republica Moldova si Romania, in varsta de 18 ani, a publicat recent pe pagina sa de Instagram o serie de imagini unde pozeaza in lenjerie intima. Acest lucru i-a indignat mult pe fanii sai, care s-au grabit sa o critice pe tanara in comentarii. 

In fotografii o vedem pe Andreea Bostanica in odaia sa, in pat, pozand in lenjerie intima. Aceasta si-a acoperit o parte a corpului cu plapuma, lasand insa la vedere tot ce e mai „picant”. 

Katy Black - pusa pe glume! Bloggerita si-a anuntat sotul ca ar fi insarcinata. Vezi ce reactie a avut acesta - VIDEO

In doar 12 ore, publicatia sa a acumulat aproape 55 de mii de aprecieri din partea internautilor si peste 500 de comentarii. 

„Nuuuuuuu”, „Erai normala pana la 18 ani...”, „Nu e frumos”, „Asta-i prea de tot pentru mine”, „Andreea a ajuns departe rau”, „E prea transparent”, „Ai incurcat aplicatia”, „Ce ai fost si ce ai ajuns! Vai de capul tau”, „Andreea te rugam nu te mai posta asa”, „Nu m-am asteptat la asa ceva”, „Nu-i bine”, „Rusine”, „In ce hal ai ajuns?”, sunt doar cateva dintre comentariile rautacioase pe care le-a primit Andreea din partea abonatilor sai. 

Arata perfect si fara machiaj! TOP 6 vedete din Moldova care opteaza pentru naturalete si ii indeamna pe altii sa faca acelasi lucru - FOTO

Totusi, au fost si cei care au sustinut-o pe bloggerita si au scris mesaje de incurajare. „Nu-i baga in seama Andreea, sunt doar invidiosi, nu conteaza parerea celor din jur conteaza parerea ta si a familiei tale”, „Esti pur si simplu minunata si nu asculta comentariile de hate”, „Esti efectiv superba, super frumoasa, desteapta”, „Lasati fata in pace, ce aveti voi cu ea”, „Nu asculta haterii, fi puternica Andreea”. 

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Gabriel Nebunu - in cada cu doua blonde! Vezi cum se distreaza interpretul la Milano: „Noi am vrut jacuzzi” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie