10.01.2023
Diana Stoica - moment emotionant! Interpreta a publicat un video in care este ceruta in casatorie: „Nici prin gand sa-mi treaca ce ma astepta...” - VIDEO

Acum un an, pe 9 ianuarie, Diana Stoica a rostit mult asteptatul „Da”, atunci cand a fost ceruta in casatorie de iubitul sau. Interpreta a decis sa isi aminteasca de acel moment emotionant, publicand pe retelele sociale un videoclip de arhiva din acea zi. 

Pe pagina sa de Instagram, Diana Stoica a decis sa fie mai nostalgica si a publicat o serie de amintiri din ziua in care a fost ceruta in casatorie, dupa sase ani de relatie. 

Dara - imagine rara alaturi de iubitul sau! Interpreta se distreaza de minune pe insula Bali alaturi de el: „In premiera asa poza...” - FOTO

„Exact cu un an in urma mergeam sa ne facem frumoase pentru a iesi in oras cu prietenii, dar de fapt nici prin gand sa-mi treaca ce ma astepta...”, a mentionat artista, adaugand:„ Eu eram linistita, iar cineva alerga la greu in acea zi pentru a le reusi pe toate... Viitoarea nasa stia foarte bine despre ce e vorba, dar nici nu dadea pe fata...”. 

Interpreta a mai spus ca, daca stia ce o asteapta, opta pentru o tinuta mai eleganta. „Luam si eu poate o rochie ceva, cum de obicei sunt toate domnisoarele imbracate in astfel de momente. Ei da chiar multumesc ca s-a organizat totul asa ca nici sa nu banuiesc. A fost mult mai frumos!”, a scris Diana Stoica. 

Tatiana Maxian - criticata pe retelele de socializare! Ce reactie a avut bloggerita dupa ce a fost acuzata ca poarta fake-uri - FOTO

Aceasta a publicat un videoclip emotionant in care vedem momentul pe care ea l-a asteptat cu nerabdare. In filmulet putem observa cate emotii avea interpreta. Aceasta chiar nu s-a asteptat ca totul se va intampla astfel in acea zi. 

„Si exact cu un an in urma s-a intamplat asta”, a mentionat artista. 

Diana Stoica este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta s-a facut cunoscuta in 2018 dupa ce a lansat melodia „Muzica rasuna”. Aceasta este casatorita cu Dan Petras.

Marcel Stefanet - o noua compozitie divina! Muzicianul a lansat melodia „Nostalgie” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie