18.09.2024
Svetlana Nichitina - în culmea disperării! Intenționează să-i schimbe numele copilului pe care îl are cu Patric Hanganu: „Mi-i rușine de istoria care va rămâne” - VIDEO

Conflictul dintre Patric Hanganu (interpret) și fosta lui iubită, Svetlana Nichitina (deținătoarea unui salon de alungire a genelor din Chișinău) pare că nu se mai termină. De la o zi la alta, foștii iubiți își aduc acuzații și amenințări tot mai grave. Mai nou, Nichitina a anunțat că intenționează să-i schimbe numele și prenumele fiului lor.

În ultima vreme, învinuirile nu mai încetează. Cei doi publică toate certurile dintre ei pe rețelele de socializare, iar mai mult de atât, comunitățile lor se implică activ în conflict.

După ce Svetlana a început să posteze pe Instagram acuzații la adresa fostului ei iubit, susținând că acesta ar fi fost infidel în timpul relației, mai multe fete i-au scris mesaje în care au confirmat cele spuse de ea.

Visele devin realitate! Povestea Dumitriței Sandu, moldoveanca ce a ajuns să construiască rachete în Franța: „Femeile tot fac rachete, nu doar bărbații” - VIDEO

În urma mesajelor primite, Svetlana a anunțat public că își dorește să schimbe atât numele, cât și prenumele copilului. „Mi-i rușine de istoria care va rămâne, nu este vinovat copilul, ca să aibă parte de așa denigrare. Totuși, o să-i schimb numele pentru că, merită să aibă un nume puternic, frumos. Trebuie să schimb numele și prenumele urgent pentru că, nu este bine pentru viitorul copilului meu, el nu merită așa reputație din partea tatălui biologic”, a spus Nichitina într-un Story.

Patric a aflat imediat despre intențiile fostei sale iubite și a reacționat, publicând și el un mesaj în mediul online: „O să crească cu familia mea și o să rămână cu familia mea pentru că, eu merg înainte și o să-i deschid multe uși ca să-i fie viața mai ușoară. Faptul că se încearcă denigrarea numelui meu, asta-i nimic, e praf. Eu nu am făcut nimic ilegal, nu am făcut nimic rău așa că nu-mi fac griji”.

Romina Baltag, transformare radicală. Cum a slăbit interpreta 16 kilograme în 3 luni - VIDEO

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta lui iubită a început în ianuarie curent, când interpretul a ieșit în lacrimi pe online spunând că s-a despărțit de mama copilului său, iar aceasta nu-i permite să-l vadă.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. A început să cânte la vârsta de 18 ani. Primele piese le-a intepretat în pasajele subterane din Chişinău.

Valentina Naforniță și Cristian Spătaru - pe scenă împreună cu fiul lor de aproape un an! Vezi momentul emoționant - FOTO/VIDEO

Svetlana Nichitina este lash artist și deține un salon de alungire a genelor în Chișinău. Aceasta a devenit cunoscută în urma scandalului cu fostul ei, Patric Hanganu.

SURSA FOTO: INSTAGRAM/patrichanganu/svetlananichitina1

Articole din aceeasi categorie