18.09.2024
Valentina Naforniță și Cristian Spătaru - pe scenă împreună cu fiul lor de aproape un an! Vezi momentul emoționant - FOTO/VIDEO

Soprana Valentina Naforniță și soțul ei, talentatul compozitor și dirijor Cristian Spătaru, au oferit un moment unic moldovenilor din Montreal, Canada. Cei doi au urcat pe scenă împreună cu fiul lor Leo, care are doar 10 luni. 

Băiatul Valentinei Naforniță și al lui Cristian Spătaru a debutat pentru prima dată pe scenă.

În timp ce Valentina a creat un moment unic interpretând celebra arie „Summertime” de George Gershwin, micuțul Leo s-a jucat cu un buchețel de flori, semn că se simțea în largul lui.

Artiștii au evolua la Montreal cadrul seriei de concerte „În rând cu lumea”, dedicată integrării europene a Republicii Moldova.

Avem eclipsă de Lună! Astrologul Corina Leonte îți spune ce trebuie de evitat în această seară: „În primul rând nu se...” - VIDEO

„Distanța ne îndepărtează de patrie, dar inimile noastre nimeni nu le poate deconecta. Echipa @koolture_tricolore se solidarizează cu toți cetățenii din diaspora care aleg Moldova @in_rand_cu_lumea Mulțumim @valentinanafornitaofficial și @cristianspataruofficial pentru seara magică pe care ne-ați oferit-o și pentru sentimentul de mândrie pe care l-am trăit, admirându-vă în scenă”, au menționat reprezentanții Koolture Tricolore Montreal, pe social media.

Sportul, o parte esențială din viața sa! Cum se menține în formă interpretul Igor Rusu - VIDEO

Valentina Naforniță s-a născut în Moldova, mai exact, în satul Cuhnești, raionul Glodeni, acolo unde a și studiat vioara. Peste ani ea a aflat că nu i se oferă nicio bursă la Conservatorul din Chișinău. A perseverat, din zori până în noapte, ca într-un final să fie admisă la Conservatorul din București. De acolo – la masterat, dar și la Opera din capitala României. La 24 de ani, Valentina Naforniță câștigă cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cântăreții lirici din lume, „BBC Singer of the World”.

Este căsătorită cu compozitorul Cristian Spătaru. Cei doi au împreună un băiețel.

SURSA FOTO: INSTAGRAM/ FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie