18.09.2024
Romina Baltag, transformare radicală. Cum a slăbit interpreta 16 kilograme în 3 luni - VIDEO

Schimbarea Rominei Baltag în ceea ce privește silueta ei este vizibilă. Fiind invitată în platoul emisiunii O Seară Perfectă, aceasta a povestit cum a ajuns să slăbească 16 kilograme.

Romina a reușit să slăbească 16 kilograme în doar trei luni și jumătate, iar acum își propune să scape de încă 3: „Dacă mai dau jos și aceste kilograme sunt perfectă. Acum am 61, dar vreau să am 58. Viața mea acum este roz, frumoasă, toate hainele îmi încap. Am un regim echilibrat, cu mic dejun, prânz și cină, în care este un număr exact de kilocalorii, plus mai beau și suplimente ca să nu am carențe în organism”.

Sportul, o parte esențială din viața sa! Cum se menține în formă interpretul Igor Rusu - VIDEO

Deși este pofticioasă, Romina a reușit să păstreze echilibrul în alimentația sa: „Timp de două luni am avut vreo patru nunți și am mâncat tot ce am vrut, dar ce e drept e că am calculat foarte bine caloriile. Nu pot să zic că m-am scăpat ca nebuna, am mâncat de toate câte un pic”.

Romina menționează de asemenea faptul că:  „70% este alimentația importantă atunci când slăbim și 30% sportul”.

Avem eclipsă de Lună! Astrologul Corina Leonte îți spune ce trebuie de evitat în această seară: „În primul rând nu se...” - VIDEO

În trecut, interpreta a recunoscut că avea însă dificultăți în a-și accepta corpul: „Eu mă uitam în oglindă și începeam să plâng pentru că nu-mi plăcea ce văd, eu nu îmi doream să fac nimic. Mâncatul era problema cea mare, eu mâncam aiurea și cel mai mult noaptea. Când apar unele pofte nocturne, trebuie să te oprești și să spui că gata, eu nu trebuie să fac asta”.

Pentru interpretă cel mai complicat este sportul. Fiind întrebată cum face față antrenamentelor, Romina a raspuns: „Pentru mine a fost șoc atunci când am făcut 85 minute de cardio la sală. Sincer, cred că e mai mult dorința asta a mea că eu vreau să ajung acolo unde îmi doresc și deja îmi place ce văd, dar este loc mereu de mai bine”.

Lenuța Burghilă, în febra pregătirilor pentru iarnă! Ce legume a pus la murat interpreta: „Un gospodar adevărat, neapărat trebuie să le aibă în beci” - VIDEO

SURSA FOTO: INSTAGRAM/rominabaltag.official

Articole din aceeasi categorie