04.01.2022
Surpriza neasteptata din partea sotului! Vezi ce cadoul a primit interpreta Tatiana Maxian: „A fost un soc foarte mare cand acest cadou l-am primit chiar de Anul Nou” - VIDEO

Interpreta si bloggerita Tatiana Maxian este mai fericita ca niciodata. Aceasta a primit un cadoul deosebit din partea sotului sau. Este vorba despre cel mai nou Iphone.

Fiind in culmea fericirii, Tatiana a decis sa le arate urmaritorilor sai virtuali cu ce cadou a uimit-o sotul sau. „Cand i-am spus lui Ilie ca as vrea 13 el mi-a spus ca sunt alte cheltuieli, 12 tot e foarte bun, mai rabdam pana la primavara. A fost un soc foarte mare cand acest cadou l-am primit chiar de Anul Nou.”, mentioneaza aceasta.

 

Bloggerita Dina Saeva - acuzata de frauda! Pierderi de milioane si un giveaway esuat

Tatiana povesteste ca lui Ilie nu i-a fost chiar atat de usor sa dobandeasca telefonul dat: „El acolo a avut chiar si o batalie pentru aceast telefon.”

 

Din videouri se poate intelege faptul ca bloggerita a primit in dar un Iphone 13 pro max cu o memorie interna de 1 tirabait. Un asemenea smartphone costa aproximativ 50 mii de lei. In majoritatea magazinelor deja este un stoc limitat al acestor telefoane.

Rihanna si A$AP Rocky planuiesc sa se casatoreasca in acest an: „Discuta de multa vreme despre nunta si stiu ca amandoi isi doresc asta”

 

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Lucrurile sunt serioase! Nina Cretu petrece timpul cu fetita lui Renato Usatii in vacanta din Marbella - VIDEO

Bianca Dragusanu petrece pana in zori in cluburile de lux din Dubai - FOTO

Articole din aceeasi categorie