04.01.2022
Bloggerita Dina Saeva - acuzata de frauda! Pierderi de milioane si un giveaway esuat

Atragerea abonatiolor noi, popularitatea si loialitatea publicului fac bloggerii de pe Instagram sa organizeze cat mai multe concursuri care sa le asigure influenta. 

Cu toate acestea, nu intotdeauna totul merge atat de bine, dimpotriva, uneori lucrurile se transforma intr-un esec imens iar bloggerii nu pot controla acest lucru. 

Antonia a dezvaluit pe Instagram drama prin care trece: „Si eu sunt o victima!”

Pe internet circula informatia ca Dina Saeva a fraierit in concursul organizat de ea circa 100 de bloggeri, iar pagubele sunt in valoare de 17.758.620 de ruble. Publicatia Super.ru a publicat un articol in care unul dintre organizatorii concursului, Leila Meshkova a declarat ca a devenit si ea o victima a bloggeritei si a directorului ei Yegor Kochurov. 

Fata a povestit cum a transferat cateva zeci de milioane (un total de aproximativ 38 de milioane) catre Yegor pentru a lansa un desen pe pagina Dinei, dar in loc sa indeplineasca serviciul, a primit "amenintari de la sponsori furiosi" si o datorie de 18 milioane.

Dina s-a declarat nevinovata, iar managerul ei a spus: „Am implementat un proiect cu Leila Meshkova in mai-iunie, dupa care Leila (in calitate de client). Ea ne datora o suma mare de bani", a spus Egor, mentionand ca "datora aproximativ „4 milioane".

Au divortat de mai bine de 7 ani, dar au ramas prieteni! Tany Vander a postat pe Instagram o fotografie impreuna cu fostul ei sot - FOTO

In acest caz au urmat actiuni ilegale din partea Leylei, Egor afirma ca: "Leila a vandut locuri in concursul Dinei, iar platile au fost facute in octombrie-noiembrie si si-a inchis datoriile catre sponsori. In consecinta, Leila a luat bani de la o banca, dar nu i-a transferat.”

Drept urmare, concursul nu a fost niciodata destinat sa aiba loc! Povestea platii datoriei in valoare de 4 milioane si a taxei in valoare de 18 milioane a continuat timp de cateva luni, pana la inceputul lunii decembrie, pana cand intr-o zi Leila a decis sa "recalculeze valoarea datoriei".

Daca o credeti pe Leila, ea a transferat mai mult de 38 de milioane de ruble catre Egor pentru intreaga perioada de cooperare (din mai pana in decembrie 2021), lucrurile insa nu sunt demonstrate. 

Alex Piturca, adevarul despre presupusa despartire de moldoveanca Cristina Ich! Ce a spus fostul fotbalist

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie