04.01.2022
Bianca Dragusanu petrece pana in zori in cluburile de lux din Dubai - FOTO

Bianca Dragusanu a publicat mai multe filmulete pe retelele de socializare, in care apare distrandu-se si „incingand” atmosfera intr-o locatie exclusivista in Dubai.

De cand a parasit Bucurestiul pentru a petrece in noaptea dintre ani in locatia preferata din ce in ce mai mult de romani, Dubaiul, Bianca pare ca nu a mai spus „stop” distractiei. Dragusanu petrece prin cluburile de fite din Emiratele Unite incepand cu noaptea de Revelion.

Bianca Dragusanu petrece in cele mai luxoase cluburi din Dubai

Aceasta a publicat pe retelele de socializare mai multe filmulete in care apare distrandu-se alaturi de prietenii ei pana in zori. Bianca a atras privirile asupra sa toata noaptea in Dubai, dupa ce s-a tot filmat dansand senzual pe ritmurile celor mai cunoscute piese. Aflata intr-o locatie exclusivista, Bianca Dragusami a vrut sa faca senzatie in jurul ei, asa ca a incins atmosfera si pe manele.

Fiul lui Jason Statham - aparitie rara in public! Cat de mare s-a facut Jack - FOTO

Bianca a avut mare grija sa fie apreciata si la capitolul „tinuta”, asa ca a optat pentru o rochie neagra, decupata, care sa ii puna in evidenta formele pentru care a trecut cu greu prin mai multe operatii estetice. Acum are insa trupul pe care si l-a dorit dintotdeauna si si-l afiseaza mandra ori de cate ori are ocazia. 

Bianca Dragusanu a plecat in Dubai pentru a petrece Revelionul, alaturi de mai multi prieteni apropiati, insa acestia nu s-au multumit doar cu distractia din naptea dintre ani si au continuat petrecerea si in zilele urmatoare, distrandu-se toata noaptea intr-o locatie de lux.

„Poti ajunge sa castigi 10 mii de dolari pe luna!” Cu ce se ocupa si cum arata romanca de succes plecata la Dubai - FOTO

Cum a petrecut Bianca Dragusanu noaptea de Revelion

Bianca a petrecut noaptea dintre ani in acelasi loc exclusivist, mai exact Dubai. Fosta prezentatoare TV si-a tinut admiratorii la curent cu momentele frumoase pe care le-a petrecut, prin intermediul retelelor de socializare, acolo unde a publicat o serie de imagini si filmulete care arata distractia de care aceasta a avut parte.

Gabi Badalau a dus-o pe Bianca Dragusanu in Dubai pentru a petrece seara dintre ani im lux si opulenta. Click! a aflat ca cei doi s-au relaxat la un hotel de sapte stele. Badalau a dus-o pe Bianca si la cumparaturi, iar in seara de Revelion, cei doi parteneri s-au rasfatat cu un meniu de lux.

Cum sa obtii un par mai lung si mai puternic in cel mai scurt timp

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie