05.01.2022
Rihanna si A$AP Rocky planuiesc sa se casatoreasca in acest an: „Discuta de multa vreme despre nunta si stiu ca amandoi isi doresc asta”

Se pare ca anul 2022 va fi bogat in nunti. Si Rihanna cu A$AP Rocky planuiesc sa se casatoreasca anul acesta.

Artistii au luat aceasta decizie dupa ce au sarbatorit impreuna Anul Nou in Barbados, locul unde s-a nascut Rihanna. Si desi nu a existat inca o propunere oficiala, sursa considera ca este doar „o chestiune de timp”. „Rocky simte ca Rihanna este femeia perfecta, nu-si poate imagina viata fara ea. Discuta de multa vreme despre casatorie si stiu ca amandoi isi doresc asta”, a spus un insider apropiat cuplului.

Lucrurile sunt serioase! Nina Cretu petrece timpul cu fetita lui Renato Usatii in vacanta din Marbella - VIDEO

Zvonurile despre relatia lui Rihanna si A$AP Rocky au aparut in ianuarie 2020. Atunci cantareata, care s-a despartit de miliardarul arab Hassan Jamil dupa trei ani de relatie, a fost surprinsa in compania rapperului intr-unul dintre hotelurile din New York. Si deja in mai 2021, A$AP intr-un interviu acordat revistei GQ a spus ca Rihanna este iubirea vietii sale.

Chiar de ziua lui de nastere, Emilian Cretu le-a prezentat tuturor noul sau membru al familiei: „Ia uitati-va cu cine eu am sa dorm la noapte” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie