08.10.2022
Sunt impreuna de trei ani, iar recent au devenit sot si sotie! Doina Sulac a recunoscut ca sotul sau, Isidor Tanase, a cucerit-o cu vocea si talentul sau: „Este cel mai talentat om pe care l-am cunoscut eu, dupa tatal meu” - VIDEO

In aceasta toamna, artistii din Republica Moldova organizeaza multe evenimente frumoase. Ieri seara, interpreta Doina Sulac a fost mireasa. In cadrul nuntii cantaretei a mers si reporterul ProTV Madalina Sorocovschi, care a venit cu mai multe detalii despre ceremonie, intr-o transmisiune live in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

Vineri, pe data de 7 octombrie, interpreta de muzica populara, Doina Sulac, a fost mireasa. La fata locului a fost si reporterul ProTV Madalina Sorocovschi, care a mers chiar la restaurantul unde a avut loc nunta. 

Ziua a avut loc ceremonia religioasa, iar seara, tinerii insuratei, si-au jucat cu mare veselie nunta. 

Decorul din cadrul salii a fost unul elegant, rafinat, in culori albe, insa au persistat si cateva detalii traditionale. 

O noua premiera! Eva Timus a lansat un nou single, intitulat „Falling”: „Este un nivel complet diferit” - VIDEO

Interpreta a avut o rochie alba, frumoasa. La cununie, Doina Sulac a purtat o tinuta traditionala, cu ie, catrinta si brau. „Rochia este creata de un designer autohton. Aceasta rochie a fost facuta foarte rapid, in doua sau trei zile si sunt tare multumita”, Doina Sulac. 

„Ma simt foarte bine. Ca orice mama, am emotii, insa sunt bucuroasa ca Doinita l-a gasit pe alesul vietii sale. Astazi a avut loc o cununie frumoasa. Vreau sa le doresc multa sanatate, sa fie fericiti, sa aiba parte de bucurie, de oameni dragi in preajma si sa fie zambitori precum ii vad astazi alaturi de invitatii care vin la ei cu flori si cu urari de bine”, Svetlana Cibotaru, mama Doinei Sulac. 

„Mi-am gasit tinuta pentru nunta in mai putin de o saptamana. Mama este minunata, sunt fericita pentru ea si ii doresc tot binele din lume. Cu sotul mamei ne intelegem foarte bine, nu am avut nici o neintelegere niciodata”, Nicoleta Sulac, fiica Doinei Sulac. 

Irina Rimes, detalii inedite despre pasiunea pentru muzica si relatia cu familia: „Am fost dintotdeauna un copil creativ”

Interpreta nu prefera sa-si afiseze viata personala in public, caci asa considera ea ca e mai bine. „Fericirea iubeste linistea. Asa e mai bine probabil. De trei ani ne cunoastem, dar de doi ani traim impreuna. Este cel mai talentat om pe care l-am cunoscut eu, dupa tatal meu. In primul rand, Isidor este un mare sportiv, care are un loc aparte in sportul din Republica Moldova. El a fost fondatorul Taekwondo-ului din Republica Moldova. Plus la asta, m-a cucerit prin muzica pe care o scrie, ca mai are un talent. Are si un CD care a fost creat in SUA, in Las Vegas. Ne sustinem reciproc, el pe mine si eu pe el. Asa se construieste o familie adevarata”. 

„Iubirea mea unica”. Sotul Cleopatrei Stratan i-a facut o declaratie emotionanta de dragoste pe retelele de socializare - FOTO

„Dupa cum vedeti, este o nunta foarte restransa, pentru asa ne-am dorit noi. Deja ne-am gandit ca la Nicoleta vom face o nunta cu 200 de invitati. Pentru noi este cel mai okay asa, pentru ca deja avem o experienta in aceasta viata si asa ne simtim noi cel mai bine si mai confortabil. Am facut o sarbatoare pentru sufletul nostru. Astazi a fost si taina cununie, unde am fost imbracat intr-un costum traditional, cu sapte kilograme de mergele. La nunta va veni o prietena de-a noastra din Rusia, care va canta pentru noi. Vom face un tur prin Europa, pentru cateva zile. O sa o luam si pe Nicoleta cu noi. Asta este familia noastra, eu, Nicoleta si Isidor”, Doina Sulac, interpreta. 

Articole din aceeasi categorie