07.10.2022
„Iubirea mea unica”. Sotul Cleopatrei Stratan i-a facut o declaratie emotionanta de dragoste pe retelele de socializare - FOTO

Pe data de 6 octombrie, interpreta din Republica Moldova, Cleopatra Stratan si-a sarbatorit ziua de nastere. Cantareata a implinit 20 de ani si, cu aceasta ocazie, sotul ei, Edward Sanda i-a facut o declaratie frumoasa de dragoste pe retelele de socializare. 

Cleopatra Stratan a decis sa isi sarbatoreasca ziua de nastere in Franta, la Paris, alaturi de sotul sau iubit. Inainte de ziua sa de nastere, interpreta impreuna cu Edward, cu Nicole Cherry si sotul ei, Florin Popa au mers intr-un restaurant select din Paris, unde au luat cina. 

Cu ocazia acestei zile speciale, Edward Sanda i-a facut sotiei sale o declaratie frumoasa de dragoste, prin care si-a exprimat sentimentele. 

EXCLUSIV! Primele imagini de la nunta Doinei Sulac cu alesul sau - FOTO

„La multi aaaaani, iubirea mea unica si talentata! Te iubesc!”, a scris Edward Sanda intr-un InstaStory.

De asemenea, interpretul a publicat doua imagini cu Cleopatra si a scris: „La multi ani fericiti, tu cea care imi dai dragostea la maxim in fiecare zi si imi umpli inima de bucurie!”.

Doina Sulac se marita azi! Vezi primele imagini de la cununie - FOTO

In imagini ii vedem pe cei doi cum se saruta pasional, iar iubirea se citeste in ochii lor.

Publicatia sa a acumulat peste 11 mii de aprecieri si sute de comentarii frumoase. „Ce frumoooosi!”, „Ce frumoasa declaratie de dragoste!”, „La multi ani sanatosi!”, „Super tare pozele! La multi ani frumosi, Cleopatra!”, „O iubire ca la Paris”, „La multi ani, frumusete!”, „La multi ani fericiti si sanatosi, Cleopatra Stratan”. 

A reinterpretat renumita melodie a lui Sam Smith „Unholy”! Vezi cum a cantat Dara aceasta piesa in limba romana: „Vocea ei face totul” - VIDEO

Cleopatra Stratan este o artista nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. In prezent, Cleopatra este casatorita cu cantaretul Edward Sanda. 

Articole din aceeasi categorie