08.10.2022
Irina Rimes, detalii inedite despre pasiunea pentru muzica si relatia cu familia: „Am fost dintotdeauna un copil creativ”

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton, care s-a remarcat prin mesajul pieselor sale si creativitatea ei. Cantareata din Republica Moldova a cucerit topurile muzicale inca de la prima ei piesa, iar de atunci lanseaza hit dupa hit.

Artista si-a descoperit pasiunea pentru muzica si arta inca de cand era un copil si isi petrecea verile la bunici. Intr-un interviu pentru revista VIVA!, Irina Rimes a dezvaluit cum au aratat primii ani din viata ei si cum a inceput, de fapt, sa cante.

Cantareata a precizat ca a avut o copilarie foarte frumoasa si normala, petrecand primii ani in casa bunicilor. De asemenea, vedeta a spus ca relatia cu familia ei a fost una bazata pe incredere si sprijin, parintii fiindu-i mereu aproape.

„Iubirea mea unica”. Sotul Cleopatrei Stratan i-a facut o declaratie emotionanta de dragoste pe retelele de socializare - FOTO

„Am avut o copilarie frumoasa, la tara, cu boboci si cu vacute pe camp, cu nebunii in lipsa parintilor, prieteni din mahala, bunicii pe care i-am pierdut destul de devreme, dar sunt recunoscatoare ca macar am reusit sa-mi petrec primii sapte ani la bunici. Activitatea mea preferata la bunici era sa ingrop insectele moarte in spatele pivnitei si sa alerg de nebuna prin altarul bisericii, care era fix peste drum de casa bunicilor mei. Relatia cu parintii, ca orice relatie dintr-o familie functionala, m-a ajutat sa trec peste multe momente grele. Mereu mi-au fost aproape, dar nu m-au controlat, au avut incredere, ne-au lasat pe mine si pe fratele meu sa ne urmam caile, sa ne dezvoltam pasiunile.”

In ceea ce priveste muzica, Irina Rimes a inceput sa cante de cand era un copil si era o persoana foarte creativa. Desi parintii o incurajasera initiala sa urmeze o alta cariera, acestia au sustinut-o in visul ei de a deveni un artist consacrat.

EXCLUSIV! Primele imagini de la nunta Doinei Sulac cu alesul sau - FOTO

„Am fost dintotdeauna un copil creativ. Am scris poezii de mica, am cantat de mica, nu vedeam altceva decat muzica si creatia. Ai mei au vrut la un moment dat sa ma faca economist, dar s-au razgandit, pentru ca le-a fost teama sa nu-mi strice drumul in viata, asa ca m-au lasat sa-mi urmez chemarea si au fost mereu langa mine la nevoie.”

Articole din aceeasi categorie