08.10.2022
O noua premiera! Eva Timus a lansat un nou single, intitulat „Falling”: „Este un nivel complet diferit” - VIDEO

Pe data de 7 octombrie, interpreta din Republica Moldova, Eva Timus a lansat o noua melodie. Piesa este interpretata in limba engleza si se numeste „Falling”.

Demult nu am mai auzit nimic de la Eva Timus. Insa, se pare ca interpreta a decis sa revina pe micile ecrane. Tanara a lansat un nou single, in colaborare cu casa de discuri „Global Records”.

Irina Rimes, detalii inedite despre pasiunea pentru muzica si relatia cu familia: „Am fost dintotdeauna un copil creativ”

Noua melodie este in limba engleza. In videoclipul oficial al piesei, Eva apare in doua tinute. Prima sa tinuta este un costum black and white, oversize. Iar a doua tinuta este o rochie transparenta, stralucitoare. Machiajul interpretei este unul de seara, cu accent pe ochi, iar coafura este lejera. 

„Iubirea mea unica”. Sotul Cleopatrei Stratan i-a facut o declaratie emotionanta de dragoste pe retelele de socializare - FOTO

Admiratorii sai au ramas incantati de noua lansare si i-au lasat multe comentarii frumoase: „Nu ca o iubesc pe fata asta, o idolatrizez”, „Si din nou Eva Rrupe”, „E pe repeat!”, „Super”, „The best”, „Cat de fain”, „Woow”, „Cred ca stiu ce voi asculta zilele urmatoare”, „Este un nivel complet diferit”, „O treaba grozava”. 

Eva Timush este o interpreta de muzica pop din Republica Moldova care a devenit cunoscuta dupa participarea la show-ul „Голос Дети”.

Pepe a impartasit noi imagini cu fiul sau, in varsta de 4 luni. Vezi cu cine seamana Pepe Junior - FOTO

Articole din aceeasi categorie