22.02.2022
Sunt faimosi, bogati, dar n-au fost ocoliti de boli cronice. Antonio Banderas: „Infarctul a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat!”

Ai crede ca banii pot cumpara fericirea si sanatate, insa nu este deloc asa. Bolile nu fac diferenta intre cei cu bani sau fara, celebri sau anonimi. Multe celebritati se confrunta cu afectiuni infricosatoare, unele netratabile, care le-au schimbat viata.

In ciuda accesului la medici buni si tratamente de top, celebritatile nu pot scapa de bolile cronice care le afecteaza corpul. Unii actori si-au folosit diagnosticele pentru a ajuta la cresterea gradului de constientizare si pentru a inspira pe altii in situatii asemanatoare. Daca unele boli ale artistilor faimosi pot fi tratate prin medicamentatie sau alimentatie sanatoasa si sport, altele pur si simplu n-au leac. Tot ce le ramane este sa-si impartaseasca experientele de viata si sa ofere supor moral celor aflati in aceeasi conjunctura. Bolile cronice pot avea un impact negativ asupra carierei lor, ii pot tine departe de ochii publicului pentru o perioada lunga de timp.

Vedetele care s-au logodit sau casatorit de Ziua Indragostitilor. Cine a avut noroc in dragoste si cine nu - FOTO

Antonio Banderas si-a schimbat pana si stilul de interpretare dupa infarct

Au trecut cinci ani de cand actorul Antonio Banderas a suferit un atac de cord care i-a schimbat viata. I-a oferit o perspectiva noua asupra vietii chiar daca multa lume se astepta sa-i inrautateasca existenta. In anul 2017, a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a suferit un atac de cord. A supravietuit doar pentru ca sotia lui cumparase aspirina cu o zi inainte. In ciuda apropierii de moarte, actorul a vorbit despre eveniment cativa ani mai tarziu ca despre o experienta pozitiva.

Iata ce a declarat pentru „Forbes”: „Este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat. Mi-a deschis ochii si m-a ajutat sa ma inteleg mai bine, sa inteleg rolul meu in viata si care sunt lucrurile cu adevarat importante. Exista o gramada de prostii pe care le-am considerat importante inainte‟. Actorul chiar a sugerat ca acel eveniment i-a modificat stilul de interpretare, ca actor. „Viata este hrana pentru un actor. Evident, acest eveniment a fost dramatic, dar mi-a deschis ochii intr-o directie diferita si a stabilit o ordine a prioritatilor diferita de cea de inainte”, a declarat Bandras in anul 2019, in cadrul emisiunii televizate „Entertainment Tonight” de la Hollywood Awards.

Prima aparitie in public de la nasterea fiicei lor! Priyanka Chopra si Nick Jonas - mai indragostiti ca niciodata - FOTO

Din fericire pentru Banderas, aspirinele pe care sotia lui le-a cumparat cu o zi inainte de infarct l-au ajutat enorm. „A cumparat aspirina, care este singurul lucru pe care l-a gasit si a luat-o pe cea cu doza maxima, de cinci miligrame. A doua zi dimineata, cand am inceput sa am simptomele si am stiut clar ce se intampla, ea mi-a dat una dintre acele aspirine si asta mi-a salvat viata. Am primit o a doua sansa si unele lucruri s-au schimbat in viata mea, de atunci”, a marturisit actorul ajuns acum la varsta de 61 de ani.

Bella Hadid si Justin Bieber se lupta cu efectele bolii Lyme

Supermodelul Bella Hadid se confrunta de ani de zile cu simptomele unei boli nemiloase: Lyme. Boala provoaca epuizare severa, dureri articulare si oboseala. Este transmisa de capuse. Mama ei, Yolanda Hadid, si fratele ei mai mic, Anwar Hadid, au de asemenea boala.

Cantaretul Justin Bieber a dezvaluit si el ca in anul 2020 a avut probleme de sanatate, dupa ce a fost criticat pentru aspectul sau. „In timp ce multi nu conteneau sa spuna ca Bieber arata rau, ca e pe metanfetamina, nu stiau ca, de fapt, fusesem diagnosticat cu boala Lyme. Mi-a afectat, pielea, functia creierului, energia si sanatatea generala”, le-a impartasit el admiratorilor de pe Instagram. „Voi explica totul intr-o serie de documente pe care o voi urca pe YouTube in curand si veti puteti afla cum am depasit boala. Au fost cativa ani grei, dar am primit tratamentul potrivit. Voi reveni si voi fi mai bine ca niciodata”, a adaugat artistul.

Selena Gomez a fost diagnosticata cu lupus

Cantareata Selena Gomez are aproape 20 de ani si a suferit o serie de complicatii din cauza bolii lupus. In 2017, a trebuit sa primeasca un transplant de rinichi si a fost internata din nou in spital in 2018, dupa ce a descoperit ca avea un numar alarmant de scazut de globule albe.

Un destin ca in filme. Cum a ajuns brazilianca Domitila Barros sa devina Miss Germania 2022 - FOTO

Halle Berry sufera de diabet din anii 2000

Actrita Halle Berry a dezvaluit ca se lupta sa-si tina diabetul sub control cu ajutorul dietei keto. „Fiind diabetica, cea mai mare parte a vietii mele a trebuit sa iau foarte in serios dieta. Ani de zile, am urmat dieta keto. Cred ca a contribuit mult si la incetinirea procesului de imbatranire. Stilul de viata keto ofera efecte benefice, cum ar fi pierderea in greutate, controlul poftei de mancare, mai multa energie si performante mentale mai bune. Daca esti ca mine, poti tine sub control diabetul de tip 2, ai o rezistenta fizica mai buna, o piele mai ferma si lipsita de acnee”, a notat ea intr-o postare pe Instagram in ianuarie 2018.

Articole din aceeasi categorie