22.02.2022
Prima aparitie in public de la nasterea fiicei lor! Priyanka Chopra si Nick Jonas - mai indragostiti ca niciodata - FOTO

Pe 21 ianuarie, Priyanka Chopra si Nick Jonas au anuntat ca au devenit parinti pentru prima data. In postarea publicata pe Instagram, cuplul a recunoscut ca fiica lor s-a nascut datorita unei mame surogat. Putin mai tarziu vedetele au mentionat ca iau o pauza temporara din viata publica pentru a se concentra pe cresterea copilului.

Zilele trecute, paparazzi i-au surprins pe cei doi in timpul unei iesiri in oras. Priyanka si Jonas au mers la un restaurant din Los Angeles. Pentru o cina romantica, proaspetii parinti au optat in favoarea unor tinute casual. Priyanka a purtat o camasa cu dungi verticale si blugi evazati, in timp ce Jonas a purtat un pulover cu dungi verticale si blugi skinny.

Publicatia New York Post a fost cea care a anuntat pentru prima data ca vedetele vor avea o fiica.

Stiai ca Ilie Maxian are un baiat de 16 ani? Ce spune interpretul despre prima lui casnicie: „M-am insurat la 19 si peste cateva zile am implinit 20 de ani” - VIDEO

Priyanka Chopra si Nick Jonas s-au casatorit in 2018, dupa sase luni de relatie. Nunta a avut loc in India la Palatul „Umaid Bhawan”. 

Momentul frumos la O Seara Perfecta! Baietii de la Akord au dansat si s-au distrat alaturi de Anisoara Loghin - VIDEO

Priyanka Chopra este un fotomodel, actrita si cantareata indiana de renume international. In anul 2000 a castigat titlul Miss World.

Nick Jonas este un interpret, compozitor si actor american, cunoscut in principal pentru apartenenta sa la formatia Jonas Brothers, din care mai fac parte fratii sai, Joe si Kevin. Nick este cel mai tanar membru al formatiei.

Jennifer Aniston - disperata ca secretele din casnicia cu Brad Pitt ies la iveala

Articole din aceeasi categorie