22.02.2022
Un destin ca in filme. Cum a ajuns brazilianca Domitila Barros sa devina Miss Germania 2022 - FOTO

Este actrita, model, dar si o femeie ambitioasa care lupta pentru protectia meniului. Domitila Barros, in varsta de 37 de ani, a fost declarata Miss Germania 2022, in urma concursului din 19 februarie, la Europa-Park din Rust. 

Domitila si-a petrecut copilaria intr-un cartie sarac din Rio de Janeiro, unde parintii derulau un proiect pentru alfabetizarea copiilor strazii. 

„Crescand intr-o parte mai putin privilegiata a lumii, am vazut direct impactul practicilor nesustenabile, daunatoare mediului si inumane. De aceea, valorile durabilitatii, protectiei mediului si justitiei sociale sunt foarte de importante pentru mine”, a mentionat tanara, in prezentarea de pe site-ul concursului de frumusete.

Jennifer Aniston, disperata ca secretele din casnicia cu Brad Pitt ies la iveala

Ea a mai marturisit ca i-a determinat pe copiii din favela sa scrie si sa citeasca si a primit de la ei, in schimb, lectii gratuite de dans.

Pentru ca a reusit sa-i invete carte pe foarte multi copii, prin joc, teatru si dans, la varsta de 13 ani Domitila a primit premiul „Millennium Dreamer Award” din partea Organizatia Natiunilor Unite (ONU).

O noua premiera! Dara a lansat „Umbra Ta” - o piesa despre dragoste: „ Stau si astept. Am emotii”- VIDEO

Viata braziliencei s-a schimbat dupa ce s-a mutat la Berlin, in 2006. Ajunsa la maturitate, tanara s-a axat pe studii si s-a implicat in tot felul de activitati pentru protectia mediului. Ea a obtinul un master in stiinte politice si acum lucreaza in domeniul serviciilor sociale. 

Domitila Barros mai este actrita, model si influencer. Ea detine si o firma de costume de baie, unde a angajat mame sarace din Brazilia.

Conceptul competitiei „Miss Germania” a fost schimbat in urma cu doi ani. Juriul nu mai tine cont atat de mult de aspectul fizic, cat de misiunea prezentata de participante. 

„Toti traim pe Pamant. Planeta are mare nevoie de noi in acest moment!”, a fost misiunea prezentata de Domitila Barros anul acesta cu care a castigat titlul de Miss Germania 2022. 

 

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie