22.02.2022
Vedetele care s-au logodit sau casatorit de Ziua Indragostitilor. Cine a avut noroc in dragoste si cine nu - FOTO

Cand dragostea e mare, ce zi mai frumosa ca sa-ti dovedesti sentimentele decat cea mai romantica sarbatoare din timpul anului, Valentine’s Day?! Totusi nu pentru toate perechile logodite sau casatorite de Ziua Indragostitilor a fost de bun augur.

De la Lady Gaga si Taylor Kinney, la Meg Ryan si Dennis Quaid sau Harrison Ford si Calista Flockhart, starurile de peste ocean au facut sau primit propuneri in casatorie sau si-au jurat iubire pe veci in cea mai insemnata sarbatoare a dragostei. Au rezistat aceste cupluri impreuna?

„Cred ca femeile iubesc foarte intens. Noi iubim barbatii si iubim cu tot ce avem in noi”, a declarat vedeta din A Star Is Born in noiembrie 2016, cand a aparut la emisiunea TV CBS Sunday Morning. “Si cateodata nu stiu daca acea iubire a noastra are parte de aceeasi intensitate din partea celuilalt. Nu incerc sa spun ca barbatii nu-s destul de barbati. Pur si simplu, vreau ca voi, barbatii, sa ne iubiti la fel de puternic precum o facem noi, femeile”, a tinut sa spuna Lady Gaga.
 O noua premiera! Dara a lansat „Umbra Ta” - o piesa despre dragoste: „ Stau si astept. Am emotii”- VIDEO

La fel de ghinionist in amor a fost si actorul Dennis Quaid, care n-a ramas alaturi de aleasa lui decenii intregi. Totusi, daca iubirea declarata de Valentine’s Day n-a rezistat, actorul a gasit solutia: “Nu exclud nimic…”, a declarat acesta pentru Us Weekly in decembrie 2018, facand referire la faptul ca s-ar putea insura din nou fara nicio problema. Si chiar asa a si facut!

In iunie 2020, Dennis si-a legat destinul de cel al Laurei Savoie, la numai un an de cand se logodise. Initial, planuisera sa se casatoreasca in aprilie, dar pandemia le-a stat in cale.

Dar mai sunt si alte cupluri care adora Ziua Indragostitilor

“Gaseste-ti omul protrivit!”, spunea Salma Hayek in februarie 2015, in The Edit, cand a fost intrebata despre secretul mariajului ei indelungat. “E foarte greu de facut asta. Pentru ca sunt atat de putini… Trebuie sa te sprijine, sa nu te faca niciodata sa te simti prost sau nesigura pe tine. Intr-o casnicie, importante sunt generozitatea, atentia, sa te gandesti la cel de langa tine tot timpul… Petreceti timp de calitate impreuna! Si nu uitati toate acestea de-a lungul anilor!”, a conchis actrita.

Katy Perry s-a laudat cat a putut cu propunerea in casatorie a lui Orlando Bloom, facuta de Ziua Indragostitilor. “A fost de Valentine’s Day”, a inceput ea sa povesteasca in februarie 2019. “Am luat cina impreuna, credeam ca mergem sa vedem niste arta dupa aceea, dar ne-am indreptat spre un elicopter… A fost tare dragut! M-a cerut de sotie in elicopter!”.

Prima aparitie in public de la nasterea fiicei lor! Priyanka Chopra si Nick Jonas - mai indragostiti ca niciodata - FOTO

Vedeta din filmul You’ve Got Mail si actorul din Parent Trap s-au casatorit de Valentine’s Day in 1991. Cei doi soti l-au adus pe lume pe Jack, in aprilie 1992, insa n-au reusit sa ramana impreuna nici dupa ce au devenit parinti. Ryan si Quaid s-au despartit in 1997 dupa aventura extraconjugala pe care Meg a avut-o cu Russell Crow.

“Motivul divortului n-a avut nimic de-a face cu alta persoana decat noi doi. Casnicia mea era deja pe butuci! Nimeni altcineva n-a distrus-o decat noi doi”, a dezvaluit actrita in octombrie 2000, in revista W. Quaid s-a insurat cu Savoie in iunie 2020, cum spuneam, si Ryan a avut o relatie cu John Mellencamp, care s-a incheiat in octombrie 2019.”

 


Lady Gaga si-a anuntat logodna cu Taylor Kinney in februarie 2015. “Mi-a daruit inima lui de Valentine’s Day, iar eu am spus «DA!»”, a scris cantareata pe pagina ei de Instagram. Cei doi logodnici s-au despartit in iulie 2016, dupa cinci ani petrecuti impreuna.

Articole din aceeasi categorie