06.04.2022
„Sunt cu mainile pline de sange!” Viata regizorului ucrainean Alan Badoev s-a dat peste cap dupa masacrul de la Bucea: „Asa ceva nici in filme nu vezi” - VIDEO

Regizorul cu greu si-a putut retine lacrimile, vorbind despre oamenii nevinovati care au fost ucisi in Ucraina.

Intreaga lume este socata de cinismul armatei rusesti si de ce lasa ei in urma lor - moarte, ruine si groaza. Din acest motiv, regizorul Alan Badoev a decis sa inregistreze un mesaj in care si-a expus parerea despre tot ce se intampla in Ucraina. 

„Doar ruine si oameni morti!” Ruslana a mers in oraselul Borodeanka din Ucraina, pentru a ajuta oamenii care au suferit in urma atacurilor: „Nu pot reda in cuvinte ceea ce vad eu aici” - VIDEO

Plimbandu-se prin capitala, care acum este atat de pustie, Badoev a remarcat ca nu si-a putut niciodata imagina ca asa ceva se va intampla in Ucraina. 

„De doua zile ma plimb prin Kiev si incerc sa nu cad intr-o depresie profunda, pentru ca vad oameni care inca incearca sa traiasca, se straduie sa fie puternici. Totusi, cred ca e foarte greu sa mergi pe strada, dupa ceea ce s-a intamplat in Bucha. Este ceva strasnic, ceva ce nici in filme nu vezi. Vreau ca oamenii care au facut asta sa ramana fara brate si picioare”,a spus regizorul. 

Alan Badoev a numit armata rusa - o grupa de monstri care sunt inecati in sange. Dupa cum a remarcat regizorul, astfel de lucruri trebuie sa fie pedepsite in cel mai dur mod. 

Cantareata Valeria a creat o noua retea de socializare numita - Musicgram! Ce optiuni ofera aceasta utilizatorilor - FOTO

In plus, Badoev a regretat ca nu a putut face o diferenta dintre oamenii straini si prieteni si ca ii considera pe toti prietenii lui. 

„Pana la 41 de ani, nu am facut niciodata diferenta dintre oamenii straini si prieteni. Pentru mine era important talentul, libera exprimare. Nu a contat niciodata nationalitatea. Ma consideram mereu un om care e prieten cu toti. Cat de mult am gresit, cat timp am pierdut intr-un loc nepotrivit”,a scris Badoev pe pagina sa de Instagram.

Renumita actrita de la Hollywood Mila Kunis a recunoscut de ce nu a vorbit niciodata in limba ucraineana

Regizorul a subliniat ca atata timp cat el va fi in viata, va corecta in fiecare zi aceasta greseala si va incerca sa faca asa ca nimeni sa nu uite de aceste zile strasnice de razboi. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie