06.04.2022
Renumita actrita de la Hollywood Mila Kunis a recunoscut de ce nu a vorbit niciodata in limba ucraineana

Odata cu izbucnirea razboiului din Ucraina, actrita a inteles cat de important este sa-si cunoasca limba materna.

Actrita in varsta de 38 de ani, Mila Kunis, care s-a nascut la Cernauti si a locuit acolo pana la varsta de sapte ani, a recunoscut ca nu vorbeste limba materna si a explicat si motivul. Ea a povestit despre asta in cadrul emisiunii de la CNN „Who's Talking to Chris Wallace”.

„Nu vorbesc ucraineana. Cand am crescut in Ucraina, aceasta era inca sub auspiciile URSS, asa ca vorbeam rusa, ca noi toti. Deci copiii mei inteleg rusa. Vorbesc rusa cu parintii. Este bine sa cunosti o alta limba, dar niciodata nu m-am gandit cat de important este sa-ti cunosti limba materna.”, a recunoscut actrita.

„Putin mi-a luat ce-am avut mai scump”. Mama prezentatorului TV ucrainean Andrei Bednyakov a murit la Mariupol

Potrivit ei, dupa 24 februarie, totul s-a schimbat dramatic. „Le-am spus copiilor nostri: „Sunteti pe jumatate ucraineni si pe jumatate americani”. Este important sa stii care sunt originile tale. Nu trebuie sa fim cu totii la fel.”, a adaugat Mila.

Celebritatea a declarat anterior ca nu-si va uita niciodata originile. „M-am nascut la Cernauti, Ucraina, in 1983. Am venit in America in 1991. M-am considerat intotdeauna americanca. Iubesc tot ce a facut aceasta tara pentru mine si pentru familia mea. Dar astazi, mai mult ca niciodata, sunt mandra ca sunt ucraineanca. Evenimentele care s-au petrecut in Ucraina sunt devastatoare.”

„Ingerasul nostru este deja in rai!” Baietelul de 4 ani din Ucraina, care s-a pierdut in timp ce a incercat sa fuga cu bunica lui, gasit fara suflare. Mama lui - sfasiata de durere: „Multumita voua, astazi eu m-am intalnit cu fiul meu” - FOTO

Mila Kunis si Ashton Kutcher au organizat o strangere de fonduri pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au suferit in urma razboiului, strangand aproximativ 35 de milioane de dolari pentru ucraineni.

Articole din aceeasi categorie