06.04.2022
Cantareata Valeria a creat o noua retea de socializare numita - Musicgram! Ce optiuni ofera aceasta utilizatorilor - FOTO

In timp ce o retea de socializare este inchisa si recunoscuta ca extremista, alta este deschisa si promovata in mod activ. Nu, nu vorbim inca despre Rossgram, ci despre Musicgram, aplicatia creata de Valeria si Joseph Prigogine.

Dupa recunoasterea mai multor retele de socializare ca fiind extremiste in Rusia si in acelasi timp interzise pe teritoriul tarii, oamenii n-au stat prea mult pe ganduri si au trecut la treaba, acestia au gasit alternative pentru Instagram, mai mult sau mai putin creative. 

Toti il cunosc, insa putini stiu ca are un frate geaman! La 25 de ani, Patrick Hanganu este un om implinit. Ce a povestit interpretul despre realizarile sale, oamenii pe care ii are alaturi, dar si despre viata sa sentimentala: „Nu imi doresc o nunta..” - VIDEO

Valeria, impreuna cu sotul sau au creat o noua retea de socializare numita Musicgram, pe care a reusit sa o inregistreze inca pe 31 martie.

 Iosif Prigozhin a adaugat ca vor fi luate in considerare greselile site-urilor anterioare.

Acesta platforma va fi destinata artistilor si fanilor acestora si va tine cont de greselile site-urilor interzise in prezent in Rusia.”, afirma el. 

Verka Serdiuchka il ataca dur pe Nikolai Baskov, interpretul care sustine actualul razboi: „Privati-l de titlul de Artist al Poporului Ucrainean!” - FOTO

Sefa Institutului de Cercetare pe Internet, Karen Ghazaryan, a comentat deschiderea retelei de socializare. Potrivit ei, Musicgram a oferit utilizatorilor multe oferte interesante.

„Mecanica retelei de socializare Musicgram va semana probabil cu platformele chinezesti de continut generate de utilizatori, precum Bilibili, o retea sociala pentru fanii de animatie, benzi desenate, jocuri video, unde pot fi create continuturi video”, explica Karen. 

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie