06.04.2022
„Doar ruine si oameni morti!” Ruslana a mers in oraselul Borodeanka din Ucraina, pentru a ajuta oamenii care au suferit in urma atacurilor: „Nu pot reda in cuvinte ceea ce vad eu aici” - VIDEO

Cantareata ucraineana Ruslana a mers intr-un orasel distrus de armata ruseasca pentru a oferi ajutor umanitar celor care au nevoie. 

Borodeanka - este un orasel de langa Kiev, care a suferit pierderi majore din cauza ocupantilor rusi. Zilele trecute, acest loc a fost eliberat de armata ruseasca. Ruslana a decis sa mearga imediat acolo pentru a oferi ajutor celor care au avut de suferit. 

Artista s-a alaturat uneia dintre unitatile de aparare teritoriala de la Kiev. Impreuna cu aparatori, ea a mers la Borodeanka si a dus locuitorilor lucrurile necesare.

Creatorul de moda Vlad Lisovet are de gand sa paraseasca Rusia din cauza sanctiunilor si a conflictului cu Ucraina: „Eu comand flori din Olanda in fiecare saptamana, eu nu pot fara asta”

„Am dus ajutor umanitar la Borodeanka si la punctele din apropierea regiunii Bucha. Am luat totul necesar pentru cei mici, pentru bebelusi. Am luat medicamente pentru toti”,a spus cantareata. 

Ruslana a inregistrat si un videoclip in care a aratat ce au lasat invadatorii in urma lor pe strazile acestui orasel.

Imaginile socante arata cladiri rezidentiale, locuri de joaca, gradiniti, scoli, parcuri - toate complet distruse. In plus, puteti vedea echipamente militare inamice abandonate si vehicule bombardate.

„Totul este complet distrus. Pe drum este doar cenusa si gunoi. Nu pot reda in cuvinte ceea ce vad eu aici”,a spus vedeta. 

Actorul rus Nikita Djigurda spune ca Rusia este invinovatita pe nedrept, iar videourile de la Bucea sunt un fals: „Stiu sigur ca acuzatiile Armatei Ruse in crimele de razboi din Buea sunt 100% false dupa scenariul jucatorilor occidentali” - FOTO

In plus, in imaginile publicate de Ruslana, se poate observa ca rusii au pictat litera „V” peste tot, ca un simbol al lor. 

Anterior, Ruslana a indemnat toata lumea sa sprijine familiile celor care lupta pe front, celor care au pierdut oameni apropiati in razboi. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie