05.10.2022
Sunt cei care formeaza oameni! Vezi cum au fost felicitati Gabriel Nebunu, Cornelia Stefanet, dar si alti profesori cunoscuti din Republica Moldova cu ocazia zilei lor profesionale: „Educatia ofera culori mintii noastre” - VIDEO

Astazi, pe 5 octombrie este sarbatorita Ziua Mondiala a Educatiei. Mai multe vedete de la noi, pe langa munca de baza, mai activeaza si in calitate de profesori. Iar in aceasta zi, toti au primit o multime de felicitari, flori si mici surprize din partea elevilor sai. Asadar, in acest articol iti aratam cum au fost felicitati artistii de la noi cu ocazia Zilei Profesorilor. 

Gabriel Nebunu 

„Azi e despre profesori. Dragilor, sanatate va doresc, copii cuminti, intelepti si multa rabdare sa aveti. Ma duc si eu cu o dorinta nebuna la scoala, sa-mi vad picii, sa-i invat ce cunosc eu mai bine, sa le plantez cunostinte, ca peste ani sa-si aminteasca ca au avut si ei un profesor cu numele Nebunu, insa cu sufletul bun”, a spus Gabriel intr-un story. 

Este profesoara care s-a nascut de ziua ei profesionala! Vezi cum a fost felicitata Corina Muntean de catre colegii sai: „La multi ani, universul nostru” - FOTO/VIDEO

Interpretul a fost intampinat de catre elevii sai chiar din pragul scolii. Acestia au venit spre el cu un  mare, unde era scrisa o poezie dedicata tuturor profesorilor. Dupa ce a intrat in scoala, Gabriel a primit felicitari si cadouri din partea mai multor elevi. 

Gabriel Nebunu a ramas placut uimit de surpriza care il astepta la scoala si le-a multumit tuturor elevilor sai. „Va multumesc, scumpi elevi”. 

Cornelia Stefanet

Pentru aceasta zi speciala, Cornelia Stefanet s-a pregatit minutios. Femeia a imbracat un costum fucsia, o camasa neagra cu fundita si o pereche de stiletto negri. 

„La multi ani pentru toti dascalii din lume, educatori, profesori, invatatori si toti cei care aveti grija de cunostintele si de educatia tinerii generatii. Sa fiti sanatosi si sa aveti cati mai multi elevi sarguinciosi”, a mentionat Cornelia intr-un story.

In aceasta zi speciala, Cornelia a mers la Liceul „Ion Creanga”, unde a fost organizat un concert frumos dedicat profesorilor. 

Aceasta a interpretat o piesa dedicata acestei sarbatori.

Stela Botez

Interpreta este profesoara de canto. 

Cu ocazia acestei zile speciale, Stela Botez a scris pe pagina sa de Instagram cu un mesaj de felicitare pentru toti profesorii din Moldova.

Noi imagini de la nunta Anastasiei Fotachi! Sotii au organizat o sedinta foto regala la Castelul familiei Stati - FOTO

„Astazi este o zi in care celebram Ziua Profesionala a Pedagogului. Vreau sa-i felicit din suflet pe toti din domeniu, incepand cu educatorii de la gradinita, invatatorul de la clasele primare, profesorii de la colegii, precum si lectorii universitari. Vreau sa va urez sanatate, fericire, elevi buni si sarguinciosi si o munca usoara”, a spus Stela Botez intr-un story.

Corina Muntean

Chiar daca asta este ziua sa de nastere, Corina Muntean nu a uitat de munca sa. Corina este fondatoarea scolii de limba engleza „Friendly School”.

Totodata, ea a decis sa ii felicite pe toti pedagogii din Moldova, in care se incadreaza si ea. „Educatia ofera culori mintii noastre, aveti grija ca ele sa fie mereu vii pe parcursul vietii. Felicitari dragi profesori, continuati sa oferiti lumina si aripi”, a scris femeia.

Alina Plingau

Alina Plingau este trainer de bune maniere, acreditat ANC Bucuresti. Aceasta a lansat prima scoala de bune maniere din Republica Moldova.

Cu ocazia Zilei Profesorilor, Alina a primit o multime de felicitari pe retelele sociale. „Citesc mesajele voastre si sunt frapata. Atat de frumos”, a mentionat femeia. 

Dupa premiera mondiala a avut loc si cea nationala! Filmul „Carbon” a fost difuzat pe cel mai mare ecran instalat vreodata in Republica Moldova, in cadrul Palatului National „Nicolae Sulac”: „Interesul pentru produsul cinematografic moldovenesc creste” - VIDEO

„E o sarbatoare frumoasa, in special pentru cei care sunt din acest domeniu de mai multi ani si care o fac din tot sufletul lor. Cu aceasta ocazie vreau sa-i felicit pe toti profesorii si le transmit un mare multumesc tuturor si doar ganduri de bine. La multi ani si cat mai multe realizari frumoase”, a mentionat intr-un story Alina Plingau. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie