05.10.2022
Este profesoara care s-a nascut de ziua ei profesionala! Vezi cum a fost felicitata Corina Muntean de catre colegii sai: „La multi ani, universul nostru” - FOTO/VIDEO

Fondatoarea scolii de limba engleza „Friendly School”, Corina Muntean s-a nascut pe 5 octombrie, chiar de ziua ei profesionala. Astazi, femeia implineste 38 de ani. 

De ziua sa de nastere, Corina Muntean nu se odihneste. Femeia a mers la munca, unde a fost intampinata de catre colegii sai cu surprize. 

Aceasta a primit in dar un buchet enorm de flori, in nuante roz si mai multe compozitii de baloane. „La multi ani, universul nostru Friendly”, a fost scris pe un bubbles imens.  

Noi imagini de la nunta Anastasiei Fotachi! Sotii au organizat o sedinta foto regala la Castelul familiei Stati - FOTO

Pe pagina sa de Instagram, Corina a publicat un story si a scris:„Multumesc mult, echipa Friendly”. 

La randul sau, Corina a decis sa-i felicite pe toti profesorii si educatorii din Republica Moldova, scriind un mesaj frumos pe pagina sa. 

Andreea Bostanica a avut o petrecere de zile mari alaturi de celebrul interpret Arsenium! Vezi cum si-a petrecut ziua de nastere bloggerita - FOTO/VIDEO

„Educatia ofera culori mintii noastre, aveti grija ca ele sa fie mereu vii pe parcursul vietii. Felicitari dragi profesori, continuati sa oferiti lumina si aripi”, a scris femeia de afaceri. 

Corina Muntean este o femeie de afaceri, profesoara din Republica Moldova si fondatoarea scolii Friendly English School.

Se cunosc de mai bine de 15 ani, insa abia acum au decis sa colaboreze pe plan muzical! Formatia Sunstroke Project si Vladimir Fotescu vin cu o premiera spectaculoasa pentru toti fanii lor: „Vocile sunt diferite, insa talentul e acelasi” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie