23.06.2022
Suma record incasata de Michelle si Barack Obama pentru un podcast

Fostul cuplu prezidential stie sa-si vanda bine imaginea si face o avere din colaborarile semnate cu Netflix si, mai nou, cu Audible.

Barack si Michelle Obama au semnat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast cu opt episoade. Suma record este oferita de Audible, care a reusit sa-i faca pe sotii Obama sa renunte la intelegerea anterioara cu Spotify, celalalt gigant din industrie, cu care deja batusera palma.

Contractul cu Spotify a fost anulat, intrucat fostul cuplu prezidential nu au fost de acord sa incheie o intelegere exclusiva si sa nu mai apara in alte show-uri similare.

„Suntem foarte mandri de povestile pe care le vom putea transmite de-acum inainte. Impreuna, ne vom stradui sa redam situatii si experiente complete, provocatoare si pline de miez, care vor ajunge chiar la cei care trebuie sa le auda”, a spus Michelle Obama.  

Laura Cosoi a devenit mama pentru a treia oara! Actrita a adus pe lume o fetita - FOTO

Audible este detinut de Amazon, iar familia Obama va realiza cate opt episoade de podcast fiecare pentru onorarea contractului. Discutiile inregistrate de fosta pereche de la Casa Alba vor avea loc cu diverse personalitati si voci care au ceva de spus, despre subiecte si experiente actuale, inspirationale, relevante.

„Capacitatea de a captiva a presedintelui si a doamnei Obama este recunoscuta. Suntem incantati sa le uram bun venit celor ce detin doua dintre cele mai profunde voci, cu inalte standarde morale si intelectuale si sa le oferim sprijin in a acorda speranta si ghidare celor ce au nevoie acum mai mult ca niciodata”, au spus reprezentantii Audible.

„Dintotdeauna am fost inspirati de familia Obama – pasiunea, stilul curatorial si ingeniozitatea lor este reflectata de continutul pe care l-au creat pe diverse platforme de-a lungul timpului, iar acest podcast original va scoate in evidenta viziunea lor unica”, adauga reprezentantii brandului audio.

Inna, imagini care i-au uimit pe fani. Artista a postat cateva cadre de la filmarile noului videoclip: „Esti cea mai tare” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie