23.06.2022
Inna, imagini care i-au uimit pe fani. Artista a postat cateva cadre de la filmarile noului videoclip: „Esti cea mai tare” - FOTO/VIDEO

Inna este una dintre cele mai active artiste din industria muzicala din tara. Cantareata in varsta de 35 de ani uimeste cu fiecare aparitie a sa, mai ales atunci cand le arata fanilor filmari de la videoclipurile sale. 

Recent, iubita lui Deliric a postat pe pagina sa de Instagram un clip in care le-a prezentat celor peste 3 milioane de urmaritori de pe reteaua de socializare cateva cadre de la filmarile unui videoclip. Inna a purtat o tinuta impresionanta, avand o rochie neagra eleganta, cu un decupaj pe spate si maneci bufante. Aceasta si-a asortat piesa vestimentara cu o pereche de manusi lungi din piele, peste care si-a pus cateva accesorii argintii. 

Coafura cantaretei a atras atentia imediat, fiind realizata intr-un stil futurist, lasandu-i la vedere cerceii stralucitori si machiajul natural. De asemenea, cadrul unde au fost filmate momentele a fost piesa de rezistenta, caci Inna a fost asezata pe o cutie din lemn si sticla in mijlocul piscinei de un albastru deschis intens. 

Ce spune Tany Vander despre barbatii care inseala femeile: „Unii au acasa o femeie de nota 10 si o inseala cu una de un 6” - VIDEO

Inna nu se sfieste sa-si arate silueta de invidiat si trasaturile superbe, iar fanii s-au intrebat de multe ori cum reuseste vedeta sa se mentina in forma, avand un program foarte incarcat. Aceasta are mare grija de fizicul ei. Se antreneaza constat, iar la capitolul alimentatie, are un meniu special. Vedeta a renuntat la carne si la produsele de origine animala, optand pentru o alimentatie vegana. 

Detalii despre ultimele ore din viata lui Iurii Shatunov

„Eu ma simt foarte bine cu mine insami, am grija de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujba, merg si la masaje anticelulitice, am grija de tenul meu, mananc vegan, dorm cat de mult pot si incerc sa fiu mereu odihnita. Sunt momente in care as spune ca sunt nesigura, nu neaparat ca nu ma simt bine in pielea mea, dar sunt mai degraba mood-uri trecatoare. Reusesc sa raman echilibrata facand toate lucrurile pe care le-am mentionat, dar si petrecand timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie