18.01.2022
Succes total pentru Adele. Vezi suma uriasa pe care ar urma sa o incaseze celebra artista pentru spectacolele sustinute in Las Vegas

Considerata una dintre cele mai apreciate artiste la nivel international, Adele se bucura de succes pe toate planurile. Cantareata e intr-o forma fizica de invidiat, si-a lansat un nou album, are o relatie si, in plus, ar urma sa incaseze nu mai putin de 500 de mii de lire sterline pe seara pentru spectacolele din Las Vegas.

Potrivit Daily Mail, Adele va sustine concerte la Caesars Palace's Colosseum, iar suma incasata de artista s-ar ridica la 500 de mii de dolari per seara, intrucat preturile biletelor platite de fani sunt exorbitante. Mai exact, ele incep de la 700 de lire sterline si pot ajunge chiar si la 9.000 de lire sterline, pentru cele mai bune locuri.

Moldoveanca Cristina Ich - moment de sinceritate: „Sunt un dezastru, credeti-ma!”

Adele, care are o avere estimata la 220 de milioane de dolari, va locui intr-un studio de la Caesars, pentru care va plati 30 de mii de lire sterline pe noapte si care „vine la pachet” cu un majordom, asistent, sofer, dar si paza.

De asemenea, oricare dintre invitatii vedetei vor avea ocazia de a cina ori de a bea ceva gratuit, in orice resort Caesars.

Delia a facut publice fotografii noi din vacanta din Seychelles. Artista - imaginea perfectiunii intr-o rochie alba - FOTO

Recordul actual al veniturilor realizate de spectacolele sustinute in Las Vegas ii apartine cantaretei Celine Dion, care a incasat peste 461 de milioane de lire sterline.

Pentru participarea la spectacolele care vor avea loc din februarie in aprilie, in fiecare weekend, in Las Vegas, organizatorii au decis ca persoanele nevaccinate sa nu poata asista.

Rita Ora si-a uimit fanii cu pozele in care apare alaturi de mama ei: „Am crezut ca e sora ta!” - FOTO

Organizatorul evenimentului a cerut tuturor participantilor sa fie vaccinati anti-Covid cu ambele doze cu cel putin 14 zile inainte de concerte. De asemenea, fanii vor trebui sa prezinte un test Covid negativ, efectuat cu 48 de ore inainte de eveniment. Prin urmare, pentru a putea participa la concertele lui Adele de la Caesars Palace Colosseum din Las Vegas spectatorii trebuie sa fie vaccinati dar sa prezinte si dovada ca nu s-au reinfectat. 

Articole din aceeasi categorie