18.01.2022
Moldoveanca Cristina Ich - moment de sinceritate: „Sunt un dezastru, credeti-ma!”

Bloggerita Cristina Ich vorbeste des despre viata sa, pe retelele sociale. E urmarita pe Instagram de 840 de mii de urmaritori si abordeaza de multe ori subiecte din care a invatat lectii care o ajuta uneori.

In acest context, fotomodelul a vorbit si despre relatiile pe care le-a avut in conditiile in care multi dintre urmaritori o intrebau, intr-un live pe Instagram, despre deciziile luate in anumite momente momente ale vietii.

Katy Perry l-a dat pe spate pe Orlando Bloom dupa ce a pozat dezbracata: „Iubito, te rog” - FOTO

Cu o sinceritate debordanta, Cristina Ich sustine ca detine intotdeauna o multime de sfaturi pentru apropiati.

„Sunt un spirit foarte liber, imi place sa fac ce vreau eu. Si stiti cum e, intr-o familie trebuie sa fie relatia inchegata. Si atunci… eu nu prea stiu cum sa fac asta. E ok, pot sa traiesc cu asta. Sunt un dezastru, credeti-ma! Eu stiu sa dau sfaturi, dar eu, pentru mine, sunt un dezastru.”, a spus Cristina Ich.

Cristina Ich este impreuna cu fostul fotbalist roman, Alex Piturca. Cei doi au impreuna un fiu, Noah. Alex Piturca, fiul fostului selectioner Victor Piturca, a jucat la Steaua, Regensburg, Universitatea Craiova, CSKA Sofia si Pandurii Targu Jiu. Intr-un interviu acordat acum cativa ani, Alex vorbea despre presiunea generata asupra sa de numele tatalui, castigator al Cupei Campionilor Europeni si Supercupei Europei, dar si fost international cu sase goluri in 13 selectii pentru nationala.

De ce a pozat Anamaria Prodan in Playboy: "Aratam de lesinai, atunci" - FOTO

„Mi-a fost foarte greu la inceput. Acum m-am obisnuit cu asta si am incercat sa nu mai aplec urechea la ceea ce se spune, pentru ca am mai multa experienta. Nu ma mai afecteaza faptul ca sunt comparat cu tata. Dar nu e normal sa fiu comparat cu el, ci trebuie sa fiu luat asa cum sunt eu. E foarte greu sa-l pot egala, ca si performante, pe tata, sa dau nu stiu cate goluri, sa iau Cupa Campionilor sau Supercupa si asa mai departe.”, afirma Alex Piturca. 

O noua aparitie seducatoare! Rihanna a pozat intr-un body din dantela cu un decolteu adanc: „Ziua indragostitilor este pentru mine, insa voi puteti sa ma priviti” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie