18.01.2022
Delia a facut publice fotografii noi din vacanta din Seychelles. Artista - imaginea perfectiunii intr-o rochie alba - FOTO

Artista este recunoscuta pentru faptul ca alege de fiecare data sa-si petreaca concediile in destinatii exotice, iar acum artista si-a surprins din nou prietenii virtuali.

Emily Ratajkowski - fotografie de peste 1,3 milioane de aprecieri. Modelul si-a aratat silueta de invidiat intr-un top sclipitor - FOTO

Aflata in Seychelles, Delia s-a fotografiat intr-o rochie alba, lunga, iar imaginile postate pe retelele sociale au facut deliciul internautilor, intrucat ea le-a aratat acestora o alta latura a ei.

De obicei, artista obisnuieste sa surprinda in imaginile postate pe retelele sociale crampeie din peisajele care o incanta, insa acum ea s-a fotografiat in timp ce se plimba pe o carare ingusta ori cand mergea prin apa.

Imaginile postate pe retelele sociale au adunat mii de aprecieri, dar si numeroase comentarii: „Extravaganta!”, „Esti foarte frumoasa!”, „Parca e o pictura!”, au comentat fanii.

Cuplurile de zodii care nu se vor desparti niciodata. Afla care sunt acestea

Delia a marturisit, in cadrul unui interviu, ca nu se abtine de la absolut nimic atunci cand ii este pofta, insa nici nu este adepta curelor de slabire. Ea face, insa, sport frecvent. „Nu sunt adepta unui regim de slabire, fac sport zilnic, mananc tot ce imi doresc, dar nu in cantitati mari, incerc sa nu exagerez.”, a declarat artista intr-un interviu.

De asemenea, ea a marturisit ca a incercat sa tina o dieta o singura data, insa a renuntat dupa trei zile.

Cum arata Thalia la 50 de ani, intr-o zi obisnuita, cand renunta la rochiile spectaculoase - FOTO

Articole din aceeasi categorie