18.01.2022
Rita Ora si-a uimit fanii cu pozele in care apare alaturi de mama ei: „Am crezut ca e sora ta!” - FOTO

Rita Ora si-a sarbatorit mama, iar cu ocazia zilei de nastere a acesteia, artista a postat cateva imagini in care apar impreuna. Fani au confundat-o insa pe Vera cu sora Ritei: „Am crezut ca e sora ta, nu mama”, i-au transmis acestia in comentarii.

Vera, care este medic NHS, a implinit 56 de ani, iar intr-una dintre imagini apare in costum de baie alaturi de fiica ei de 31 de ani.

Juratul „Masked Singer” a scris pe Instagram: „La multi ani uimitoarei mele mame! Esti frumoasa, esti buna, de ajutor, o persoana care ma sustine. Si desi astazi este ziua ta, te sarbatoresc mereu.” 

Fanii artistei au complimenta-o imediat pe Vera: „Cu siguranta ar putea fi sora ta”, „Cel mai frumos duo mama-fiica”, „Este atat de norocoasa sa aiba copii asa uimitori, iar tu esti norocoasa sa ai o mama la fel de uimitoare”.

Rita se afla in prezent in Australia unde a ajuns la inceputul lunii decembrie alaturi de regizorul Taika Waititi, iubitul ei de aproape un an. Aici filmeaza pentru The Voice: Generations si urmatorul sezon al The Voice Australia.

Cum arata Thalia la 50 de ani, intr-o zi obisnuita, cand renunta la rochiile spectaculoase - FOTO

De asemenea, se zvoneste ca Taika, in varsta de 46 de ani, va continua sa lucreze la mai multe filme aici, inclusiv la „Thor: Love and Thunder” aflat in post-productie.
 

Delia a facut publice fotografii noi din vacanta din Seychelles. Artista - imaginea perfectiunii intr-o rochie alba - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie