23.08.2023
„Strang bani pentru geanta Dior” - Mesajul cu care a iesit bloggerita, Marina Mindru pe strazile din Chisinau. Care a fost reactia trecatorilor - VIDEO

Marina Mindru a facut un experiment social, iar reactia oamenilor a socat-o. Vezi in articolul de mai jos mai multe detalii.

Bloggerita s-a deosebit mereu datorita stilului vestimentar fara cusur, iar faptul ca este insarcinata nu o impiedica sa poarte cele mai sexy si atragatoare look-uri.

Cum scapam de grasimea de pe burta? Nutritionista Elena Ozun stie raspunsul: „Este foarte important sa controlam acel nivel de...” - VIDEO

Filmuletul a fost filmat chiar in centrul Chisinaului. Bloggerita a ales sa poarte o rochie mulata neagra, in picioare o pereche de sandale negre, iar pe cap a accesorizat cu o pereche de ochelari albi si o fundita in par care avea un voal peste fata. 

„M-am hotarat sa fac un experiment social si sa ies cu o placuta pe care scria: „Strang bani pentru geanta Dior” Imaginati-va surpriza mea cand au inceput oamenii sa-mi dea bani! Am castigat 56 de lei in 20 de minute. Banii s-au dus sa ajute cainii. Reactia oamenilor a fost pur si simplu spectaculoasa. Sunt intr-o stare de euforie”, a scris Marina Mindru pe Instagram.

In scurt timp, filmuletul a adunat mai multe aprecieri si comentarii din partea abonatilor ei: „Marina, bine ca nu au venit tiganii sa-ti zica de ce le ocupi locul”, „Ce fain, geanta Dior cu siguranta o sa fie a ta”, „Ce faina e ideea, dar si tu”.

Pentru el, rapp-ul inseamna mai mult decat o pasiune! Afla povestea nestiuta a luptatorului Maxim Sacultan, intr-un interviu de suflet: „De obicei, cele mai bune texte le scriu intr-un termen foarte scurt” - INTERVIU

Marina Mindru este o bloggerita cunoscuta din Republica Moldova. Aceasta are peste 42 de mii de urmaritori pe Instagram si aproape 18 mii de urmaritori pe TikTok.

Andra a implinit 37 de ani! Cum a fost felicitata de catre Vasile Advahov: „Stii ca tin la tine ca la...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie