23.08.2023
Pentru el, rapp-ul inseamna mai mult decat o pasiune! Afla povestea nestiuta a luptatorului Maxim Sacultan, intr-un interviu de suflet: „De obicei, cele mai bune texte le scriu intr-un termen foarte scurt” - INTERVIU

Cunoaste-l pe Maxim Sacultan, unul din cei mai populari rapperi de la noi din tara care isi iubeste meseria mai mult ca orice. Afla cum si-a inceput drumul in acest domeniu, care sunt reusitele lui in sport, dar si care sunt planurile de viitor, in interviul de mai jos, marca Perfecte.md.

Maxim Sacultan este un sportiv si un artist din Republica Moldova, care iubeste sa creeze muzica si sa reprezinte Republica Moldova pe arena internationala.

Afla mai multe din culisele carierei sale, despre cum si-a inceput drumul in acest domeniu, dar si ce secrete are rapper-ul in interviul de mai jos. 

Ce amintiri din copilarie ai?

„Am multe amintiri din copilarie, dar cele mai multe pe care le tin minte sunt legate de sport. Antrenamente, campionate, medalii, momente de bucurie, momente mai dificile, de toate”.  

Spune un lucru despre tine pe care nu-l stie nimeni?
„Nu imi tin viata in taina, nu prea am secrete ca sa le tin in taina, iar daca le tin, atunci sunt prea personale”. 

Mihai Ungureanu are iubita? Video-ul care i-a pus pe ganduri pe fanii dansatorului - VIDEO

Ce reusite ai in sport si de ce despre asta nu se stie prea multe?

„In lupte am distinctia de Maestru International, sunt dublu premiant cu bronz la Campionatele Mondiale U-23 (2018, 2019), iar in 2021 am cucerit bronzul la Europenele printre Seniori. Campionul Moldovei mai mult de 10 ani consecutiv, campion si premiant la diferite turnee internationale. Nu se stie prea multe despre asta cred din motivul ca sportul nu este destul de promovat la noi in tara. In schimb “vedetele” de pe Tik Tok sunt cunoscute de toata tara”.

Cand si cum a fost primul pas in lumea muzicii? 

„Prima piesa am lansat-o in vara anului 2013. Exact 10 ani in urma. Macar ca iubeam muzica inca din frageda copilarie si incercam mereu sa creez. Intr-un final am ajuns unde sunt”.

Valentina Nafornita si Cristian Spataru au plecat in luna de miere! Ce destinatie au ales sotii - FOTO/VIDEO

Ce reprezinta rapp-ul pentru tine?

„La moment rapp-ul este mai mult decat un hobby. Dintr-o placere sa transformat intr-un lucru, pe care la fel il fac cu multa dragoste. Iubesc rapp-ul si la general muzica”.

De ce numele scenic este Magnat?

„E un nume de scena ales de verisorul meu. In 2013, verisorul meu era un exemplu pentru  mine in ceea ce tine de muzica, ii ascultam sfatul, el la fel fiind rapper, doar ca mai experimentat. Numele Magnat ma mai reprezinta din motivul ca “Magnat” din limba rusa semnifica un om bogat intr-un anumit domeniu, iar eu fiind bogat in medalii, am decis ca mi se potriveste”.

De ce crezi ca majoritatea catalogheaza rapperii ca fiind inculti si fara carte?

„Nu sunt deacord cu asta. Cei care au spus asta probabil asculta doar pseudo-rapperi”.

WOW! Sora lui Michael Jackson este fana Cleopatrei Stratan si a postat un video cu piesa moldovencei - VIDEO

De unde vine pasiunea de a scrie versuri?

„Dupa cum am spus, l-am avut ca exemplu pe verisorul meu, de acolo a inceput totul, iar treptat a inceput sa imi placa sa imi expun gandurile pe foaie”.

Cum si cand vin cele mai bune idei de versuri?

„De obicei, cele mai bune texte le scriu intr-un termen foarte scurt, 30 min pana la o ora. Si aceasta muza poate sa ma salute si la 12 de noapte stand in pat, sau la antrenament in timp ce alergam”.

Care este cel mai mare vis al tau?

„La moment unul din visele noastre cu Feoctist este sa umplem stadionul Zimbru la un concert de-al nostru. Dar sunt sigur ca peste cativa ani, o sa avem alte vise”.

Miss Moldova 2023 a implinit 21 de ani! De ce surpriza a avut parte la miezul noptii Diana Spotarenko - FOTO

Ce planuri de viitor pentru 2023?

„Au mai ramas cateva piese de pe album care inca nu sunt lansate pe YouTube, la moment lucram pentru a le face videoclipuri si dupa le lansam. Si cel mai probabil sa mai lansam si o piesa noua sau in colaborare cu cineva”.

Autor: Visterniceanu Madalina.

Articole din aceeasi categorie