23.08.2023
Andra a implinit 37 de ani! Cum a fost felicitata de catre Vasile Advahov: „Stii ca tin la tine ca la...” - FOTO

Andra isi aniverseaza ziua de nastere. In aceasta zi, artista a primit sute de mesaje de felicitare de la admiratorii ei, dar si de la colegii de breasla.

Si instrumentistul de la noi, Vasile Advahov, a tinut sa-i transmita un mesaj de felicitare cunoscutei interprete romane.

„La multi ani, draga @andra!!! Stii ca tin la tine ca la sora mea. Iti doresc tot binele din lume tie si familiei tale frumoase!”, a mentionat Vasile in descrierea unei fotografii in care apare alaturi de Andra.

„Multumesc”, i-a scris drept raspuns interpreta si a adaugat un sticker in forma de inima.

Mihai Ungureanu are iubita? Video-ul care i-a pus pe ganduri pe fanii dansatorului - VIDEO

Andra si Fratii Advahov au o relatie frumoasa de prietenie de ani buni. Cei 3 canta adesea impreuna la diferite concerte atat din Republica Moldova, cat si din Romania.

Viata privata a lui Toto Cutugno. Detalii despre sotia cantaretului si fiul Nico, nascut dintr-o relatie extraconjugala

Vasile Advahov este un muzician din Republica Moldova. Activitatea sa de baza, alaturi de fratele sau Vitalie, este de conducator artistic al Orchestrei Municipale condusa de Fratii Advahov, de compozitor si interpret de muzica populara si clasica.

Miss Moldova 2023 a implinit 21 de ani! De ce surpriza a avut parte la miezul noptii Diana Spotarenko - FOTO

Alexandra Irina Maruta, cunoscuta mai bine sub numele de scena Andra, este o vedeta de televiziune si cantareata romana de muzica pop, si R&B. Primul sau disc single, Andra il lanseaza in anul 2001, la doar 14 ani, mentinandu-se pe primele locuri de la debut pana in prezent, in cadrul Romanian Top 100.

Articole din aceeasi categorie