18.10.2023
Spune tot sau iti ia gura foc! Cu cine l-ar lasa Tatiana pe o insula pustie pe Ilie, dar si ce parte a corpului nu ii place la sotul sau - VIDEO

Invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpretul Ilie Maxian si sotia sa, Tatiana au fost provocati de catre Anisoara Loghin sa raspunda la cateva intrebari picante.

„Fiecare dintre ei are niste intrebari picante, fiecare isi va citi intrebarea, raspunsul trebuie sa fie in voce, iar daca vor sa aflam noi ce intrebare a fost scrisa acolo si la ce au raspuns atunci fie mananca iute daca nu vrea, daca raspunde ne bucuram cu totii si o sa aflam lucruri intereante”, a explicat Anisoara Loghin.

Prima intrebare la care a raspuns Tatiana a sunat in felul urmator: „Daca ar fi sa ramana blocat Ilie pe o insula cu cineva. Cu cine l-ai lasa: Tany Vander, Iulia Deliu sau Andreea Bostanica?”

„Iulia Deliu fiindca e a noastra si e mai putin periculoasa”, a raspuns Tatiana.

Uleiurile esentiale - proprietati si beneficii! Olesea Sima, specialist in aromaterapie: „Doza face totul, doza poate fi si otrava si tratament” - VIDEO

Intrebarea lui Ilie a sunat cam asa: „Spune numele unui artist din Moldova pe care il consideri lipsit de talent”.

Iar raspunsul a fost: „Nu ca mare artisti, ea se duce pe la emisiuni, este o doamna blonda cu ochelari de soare, pare-mi-se Natalia se numeste”.

Intrebarea pe care nu a vrut sa o citeasca si a ales sa manance iute Tatiana nu stim care a fost, insa raspunsul spus de ea: „Doina Danielean”. 

Ilie fiind intrebat cine gateste mai bine dintre mama sa si Tatiana, acesta a dezvaluit: „Tatiana, mama nu va spune nimic caci stie cum gateste sotia”.

Au dat totul din casa! Ilie si Tatiana Maxian au povestit despre cea mai mare provocare din viata lor de cuplu: „Nu puteam sa ma deprind ca eu trebuie sa stau cu copiii, iar el...” - VIDEO

La intrebarea cati bani castiga din Instagram, Tatiana a marturisit: „In dependenta de cat ma axez pe Instagram, de la 1500 - 2000 de Euro pe luna sua poate fi si mai putin daca mai mult sunt implicata in restaurant deja mai multi bani vin de acolo”. 

„Picioarele cand sunt reci”, a raspuns Ilie la intrebarea „Ce parte a corpului sotiei nu ii place”.

La cei doi a fost o coincidenta iar Tatiana a raspuns la aceiasi intrebarea ca a interpretului: „Burta”.

„Care a fost cel mai scump cadou pe care i la cumparat Tatianei?”, Ilie a dezvaluit: „Masina si costa 52 de mii cinci sute de euro”.

Nicolle Trifan a renuntat la blond! Antrenoarea de fitness, asemanare izbitoare cu Angelina Jolie dupa ce s-a facut bruneta - FOTO

Tatiana a ales sa nu raspunda nici la intrebarea cu care influencer nu ar colabora, aceasta a mentionat: „Nu-mi plac mie certurile de pe Instagram, insa nu am idee cu cine nu as”. 

„Cine din ei canta cel mai rau: Igor Sarbu, Ion Paladi sau Igor Rusu”, Ilie a spus: „Cum poti sa spui despre asa oameni ca canta rau, da sa mananc”.

Ilie insa nu a vrut sa raspunda la o intrebare si a mancat iute, insa raspunsul a fost: „Dan Balan”.

Articole din aceeasi categorie