18.10.2023
Au dat totul din casa! Ilie si Tatiana Maxian au povestit despre cea mai mare provocare din viata lor de cuplu: „Nu puteam sa ma deprind ca eu trebuie sa stau cu copiii, iar el...” - VIDEO

Au ajuns la nunta de matase. Acum 13 ani erau tineri si la inceput de cale. Acum sunt mai copti, dar la fel de frumosi si mult mai de succes. Ilie si Tatiana Maxian au fost invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebati ce au facut in ziua aniversarii nuntii de matase, Tatiana a raspuns: „Eu am planficat o sedinta foto ca de obicei, dar inainte de sedinta Ilie mi-a spus ca are o surpriza, ca de obicei. Surpriza a fost deosebita. Seara am pregatit o masa pentru nasi, fini si parinti. Au fost undeva 10 persoane si copilasii nostri. Domnul Ilie m-a chemat la restaurant la noi, mi-a legat ochii si acolo s-a intamplat surpriza”.

Imaginile care spun totul! Cum au fost surprinsi Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez, dupa meciul Portugaliei - VIDEO

„13 buchete de flori cu mii de trandafiri si crizanteme. El a spus ca si-a dorit foarte mult doar trandafiri, dar nu a gasit atatea”, a continuat Tatiana Maxian.

Horoscop 18 octombrie 2023. Castiguri financiare neasteptate si surprize in dragoste pentru unele zodii

De asemenea, in cadrul emisiunii, Tatiana si Ilie au mentionat ca pe Internet acestea sunt la fel de sinceri ca in realitate. „Tot ce ii place ei imi place si mie. Asta este dorinta mea, sa o vad pe ea fericita. Daca ea este implinita eu sunt si mai implinit. Omul isi face singur fericirea. Permanent trebuie sa o uimesti”, a spus Ilie.

Totodata, intrebati: „Care a fost cea mai mare provocare pe care ati traiat-o?”, Ilie a recunoscut ca gelozia Tatianei a fost adevarata provocare din viata lor de cuplu.

„Am trecut, dar foarte greu, a durat multisor timp. Erau certuri, neintelegeri, neincredere. Nu puteam sa ma deprind ca eu trebuie sa stau cu copiii noapte, iar el sa lucreze. Dupa am inteles ca nu este motiv sa fac aceste scene de gelozie”, a povestit bloggerita.

Britney Spears a ramas insarcinata la 19 ani, cu Justin Timberlake: „Oamenii ma vor uri pentru asta, dar am fost de acord sa fac avort”

Ilie a explicat de asemenea ca nu ii place atunci cand Tatiana ii spune pe nume: „Daca sunt suparat imi spune domnul Ilie. Atunci ma supar tare”.

Iar Tatiana a spus ca nu ii place atunci cand sotul ei ii spune: „Prea mare incredere ai in tine”.

Articole din aceeasi categorie