18.10.2023
Nicolle Trifan a renuntat la blond! Antrenoarea de fitness, asemanare izbitoare cu Angelina Jolie dupa ce s-a facut bruneta - FOTO

Bologgerita si antrenoarea Nicolle Trifan si-a facut o schimbare de look care i-a uimit de-a dreptul de cei peste 140 de mii de urmaritori pe care ii are pe Instagram.

Antrenoarea de fitness a renuntat la parul blond si s-a facut bruneta.

„Angelina Jolie, that's you?”, in traducere din engleza: „Angelina Jolie, tu esti?”, a scris Nicolle in descrierea celor mai recente fotografii publicate pe online.

Ed Sheeran, decizie bizara. Artistul si-a sapat mormantul in propria curte: „Cand va veni momentul, voi putea...”

Socati de schimbarea facuta, internautii au venit cu zeci de mesaje in sectiunea de comentarii a postarii sale: „Alta fata. Te schimba total. Imi place si bruneta si blonda cum iti sta”, „Eram convinsa ca te faci bruneta. Iti sta foarte bine”, „O alta @nicolletrifan, dar la fel de minunata! Cum spunea bunica mea: <<sa-ti pui si un sac in cap ca tot frumoasa esti>>”.

Tu ce parere ai, ce nunata a parului o prinde mai bine pe Nicolle Trifan, blond sau brunet?

Nicolle Trifan este cunoscuta in mediul online pentru modul de viata activ pe care il duce si corpul bine lucrat la sala. Aceasta se bucura de un numar mare de urmaritori pe Instagram.

Au dat totul din casa! Ilie si Tatiana Maxian au povestit despre cea mai mare provocare din viata lor de cuplu: „Nu puteam sa ma deprind ca eu trebuie sa stau cu copiii, iar el...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie