11.04.2022
Sportivul Sergiy Stakhovsky, un nou mesaj de pe front, in a 47-a zi de razboi: „E o barbarie! Nu exista alta cale de a opri Rusia” - FOTO

Invazia Rusiei in Ucraina a ajuns in ziua cu numarul 47 si nu exista semne ca s-ar termina curand, cel putin asa sustine Sergiy Stakhovsky (36 de ani), fostul jucator de tenis care si-a lasat familia acasa si a plecat pe front pentru a-si apara tara.

La cateva zile dupa izbucnirea razboiului, Stakhovsky si-a lasat sotia si cei trei copii in Ungaria si a calatorit la Kiev pentru a se inrola in armata ucraineana, in ciuda opozitiei partenerei sale care l-a acuzat ca si-a tradat familia prin acest gest. Ramas pe strazile din Kiev, la datorie, fostul tenismen a transmis un mesaj, asa cum a mai facut-o in numeroase randuri.

„Este o nebunie ca in ziua de astazi avem un razboi deschis in Europa. Faptul ca rusii blocheaza comertul cu alimente, ca ucid civili cu mitraliere, este un dezastru pentru intreaga omenire. Aceasta este barbarie, vor sa raspandeasca teroarea si sa faca oamenii sa fuga. Dar ne pastram calmul.

Ce vedete sunt pro sau contra regimului de la Kremlin! Ce sustinere are Vladimir Putin in lumea showbiz-ului mondial

Pacat, nimeni nu se astepta la asta, depunerea armelor nu este o optiune acum. Intelegem cu totii ca de indata ce armele nucleare vor incepe sa zboare, va fi sfarsitul lumii, dar lumea trebuie sa faca mai intai ceva.

Poate fi nedrept sa interzicem jucatorilor rusi sa joace, dar nu exista alta cale de a opri Rusia. Ei trebuie trasi la raspundere, singura modalitate de a realiza acest lucru este sa-i faceti pe rusi sa se simta vinovati si sa reconsidere cine ii controleaza”, a spus Sergiy Stakhovsky, potrivit sport.ua.

La inceputul lunii martie, dupa cateva zile de cand Vladimir Putin a declansat invazia in Ucraina, Sergiy Stakhovsky a plecat pentru a-si apara si el tara, asa cum au facut-o multi alti sportivi.

Intre timp, fostul jucator de tenis a dezvaluit ca nu i-a fost deloc usor sa-si lase sotia si copiii in Ungaria si sa plece, pur si simplu, cu un rucsac in spate.

Fiica secreta a lui Putin, viata opulenta. Locuieste intr-un penthouse placat cu aur - FOTO

„Sotia mea era extrem de furioasa. Simtea ca eram tradator fata de ea. Acum vorbim, deci este o imbunatatire si sper sa ma ierte.

A fost un scenariu din care nimeni nu avea de castigat. Eu nu mi-o puteam ierta daca ramaneam acasa”, a spus Stakhovsky, potrivit publicatiei Inside Tennis, citat de Tennisworldusa.

Stakhovsky a recunoscut ca iesit din casa in timp ce copiii lui se uitau la desene animate, pentru ca nu a vrut sa-i faca sa planga.

Cantaretul Potap si-a exprimat public parerea despre comediantul Nurlan Saburov. Ce crede acesta despre conflictul iscat la concertul sau din Los Angeles din cauza razboiului: „Esti doar un alt lasi si slujitor al...” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie