10.04.2022
Fiica secreta a lui Putin, viata opulenta. Locuieste intr-un penthouse placat cu aur - FOTO

In ultima perioada, Vladimir Putin este in centrul atentiei intregii lumi. Viata personala a presedintelui rus a starnit curiozitatea celor din jur, astfel ca, pe zi ce trece, detalii picante ies la iveala, spre incantarea publicului.

Putin a avut, de-a lungul timpului, relatii cu diferite femei, mai mult, sau mai putin cunoscute din Rusia. Ce aveau acesta in comun? Frumusetea.

Din unele dintre aceste legaturi de dragoste, aveau sa rezulte si copii, despre care Putin nu a vrut sa se afle multe lucruri, insa a avut grija ca acestia sa nu duca lipsa de nimic.

O relatie ce a starnit interesul publicului a fost povestea de iubire pe care Putin ar fi avut-o cu o menajera ce lucra la unul dintre complexurile sale de lux. Povestea dintre cei doi a inceput in 2003 si se zvoneste ca acestia ar avea impreuna un copil, pe Luiza Rozova, care este cunoscuta si sub numele de Elizaveta Krivonogikh.

Aceasta traieste in lux, iar pozele postate graiesc de la sine, conform thesun.co.uk.

Ce vedete sunt pro sau contra regimului de la Kremlin! Ce sustinere are Vladimir Putin in lumea showbiz-ului mondial

Imagini ale unui penthouse, aparute in mediul online, au uimit opinia publica cu frumusetea lor. Casa ar fi chiar a Luizei Rozoa, fiica secreta a lui Putin, in varsta de 19 ani.

Imaginile au fost facute publice de o agentie imobiliara.

Acesta este numit „unul dintre cele mai private complexe din Sankt Petersburg”, potrivit unei investigatii a BBC Rusia.  

E primavara despartirilor! Renato Usatii si Nina Cretu si-au spus adio dupa mai multe luni de relatie. Internautii au venit cu o prima reactie la separarea cuplului: „De parca nu ne-a ajuns razboiul, acum si asta” - FOTO

Multi cred ca a fost construit de o companie asociata cu Rossiya Bank, despre care se considera a fi institutia financiara a cercului de apropiati ai presedintelui.

Complexul de pe Aleea Berezovaya, unde apartamentul este de inchiriat se remarca prin arhitectura clasica solida”, se arata in raport.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie