10.04.2022
Cantaretul Potap si-a exprimat public parerea despre comediantul Nurlan Saburov. Ce crede acesta despre conflictul iscat la concertul sau din Los Angeles din cauza razboiului: „Esti doar un alt lasi si slujitor al...” - FOTO

Celebrul comediant Nurlan Saburov a fost recent protagonist intr-un scandal de proportii. La cel mai recent spectacol din Los Angeles acesta a avut parte de o situatie neprevazuta. Unul dintre spectatori a inceput sa-l provoace pe artist, cerandu-i sa-si exprime atitudinea fata de situatia actuala a razboiului care se desfasoara pe teritoriul Ucrainei. La inceput, Nurlan a incercat sa pastreze tacerea, dar in cele din urma nu a suportat si, ca raspuns la atacurile din partea publicului, a spus ca a fost impiedicat sa-si exprime public pozitia de teama pentru familia sa.

Prezentatoarea TV  Ksenia Sobchak nu a putut ignora situatia conflictuala la discursul lui Saburov si bineinteles despre umoristul in varsta de 30 de ani a vorbit si cunoscutul producator si muzician Alexei Potapenko, cunoscut sub pseudonimul Potap. Pe pagina sa de socializare, el a comentat comportamentul lui Nurlan unul dezamagitor,  numindu-l las si servitor.

„Toti cei cu limbi infipte nu mai sunteti artisti si nici idoli. Ghici ce urmeaza? Vei raspunde pentru tacerea ta la fiecare concert, la fiecare impuscatura, iar cand esti singur cu tine, iti vei aminti mereu ca esti doar un alt lasi si slujitor! A fi om inseamna a avea putere! Oua! Si tu nu ai nimic”, a spus Potap.

Vacanta cu peripetii pentru Emilian Cretu si sora acestuia! Momentul amuzant a ajuns viral pe TikTok - VIDEO

Los Angeles este prima destinatie din turneul lui Saburov in SUA. Comediantul va canta si la Seattle, Chicago, San Francisco, Miami si New York.
Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie