08.04.2022
Sportivul din Ucraina, Sergiy Stakhovsky este considerat tradator de catre propria sotia pentru ca a plecat pe front: „Ma gandesc la asta zilnic, am trei copii” - FOTO

Intre timp, fostul jucator de tenis a dezvaluit ca nu i-a fost deloc usor sa-si lase sotia si copiii in Ungaria si sa plece, pur si simplu, cu un rucsac in spate.

Intre timp, fostul jucator de tenis a dezvaluit ca nu i-a fost deloc usor sa-si lase sotia si copiii in Ungaria si sa plece, pur si simplu, cu un rucsac in spate.

„Sotia mea era extrem de furioasa. Simtea ca eram tradator fata de ea. Acum vorbim, deci este o imbunatatire si sper sa ma ierte.

Vlada Zinchenko a dezvaluit ce le spun soldatii rusi aflati in Ucraina sotiilor

A fost un scenariu din care nimeni nu avea de castigat. Eu nu mi-o puteam ierta daca ramaneam acasa”, a spus Stakhovsky, potrivit publicatiei Inside Tennis, citat de Tennisworldusa.

Stakhovsky a recunoscut ca iesit din casa in timp ce copiii lui se uitau la desene animate, pentru ca nu a vrut sa-i faca sa planga.

Intr-un interviu pentru Marca, acordat luna trecuta, Sergiy Stakhovsky, prezent in transeele din capitala Ucrainei, a recunoscut ca-l incearca un sentiment de frica, mai ales ca-l asteapta acasa trei copii, insa este pregatit sa lupte pentru tara sa pana la final.

„Bineinteles ca mi-e frica. Cred ca numai prostii nu se tem. Dar, din fericire, nu exista focuri de arma acum la Kiev, deoarece trupele ruse nu pot intra in oras. Exista multe bariere la periferia Kievului.

Singurul pericol vine din cer, de la bombe. Poate exista grupuri mici de soldati rusi care incearca sa intre in Kiev, dar pentru noi ar fi ca si cum sezonul de vanatoare s-ar deschide.

Playboy face istorie! Pentru prima data revista a scos un numar exclusiv in sustinerea Ucrainei: „Obscenitatile adevarate sunt razboiul, intoleranta si crima.” - FOTO

N-ar fi cea mai buna optiune pentru ei. Revin la frica. Ma gandesc la asta zilnic, am trei copii. Dar acum suntem in stare de razboi si in acest moment niciun cetatean cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani nu poate parasi tara. Cat va dura acest razboi, voi fi aici”, a declarat Stakhovsky pentru Marca, in urma cu o luna, cand razboiul incepuse de putin timp.

Si-a exprimat inca o data solidaritatea! Actrita Sharon Stone - mesaj emotionant catre Volodimir Zelenski si poporul ucrainean: „Pacea este raspunsul” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie