07.04.2022
Si-a exprimat inca o data solidaritatea! Actrita Sharon Stone - mesaj emotionant catre Volodimir Zelenski si poporul ucrainean: „Pacea este raspunsul” - VIDEO

Celebra actrita de la Hollywood a sustinut Ucraina, care rezista atacurilor armatei ruse de 43 de zile.

Din prima zi a razboiului, celebritatile din intreaga lumea si-au aratat sprijinul fata de Ucraina atat financiar cat si moral. Vedeta filmului „Basic Instinct” nu este o exceptie.

Recent, Stone a publicat un video pe Instagram in care spune urmatoarele cuvinte: „Aprind aceasta lumanare in cinstea ucrainenilor. O dedic presedintelui Zelenski si poporului Ucrainei. Vreau sa stiti ca sunteti atat e iubiti. Imi pare rau pentru pierderile voastre. Suntem alaturi de voi.”

Kalush Orchestra, trupa care reprezinta Ucraina la Eurovision 2022, apel pentru pace. Baietii s-au rugat in Israel, la Zidul Plangerii: „Mesajul nostru este urmatorul...” - FOTO/VIDEO

Postarea vedetei a fost insotita de urmatoarele cuvinte: „Pacea este raspunsul”.

Sharon Stone este o actrita si producatoare americana de film. Pentru rolul jucat in filmul „Casino” vedeta a fost premiata cu Globul de Aur si a fost nominalizata pentru premiul Oscar.

Diminetile sunt mai dulci, iar noptile mai albe! Primul si cel mai induiosator interviu al Cristinei Gonta dupa ce a devenit mamica: „Cand m-a privit pentru prima data am simtit o noua forma de iubire, una atat de pura, ceva ce nu am mai trait vreodata.”

Articole din aceeasi categorie