07.04.2022
Vlada Zinchenko a dezvaluit ce le spun soldatii rusi aflati in Ucraina sotiilor

Vlada Zinchenko, sotia lui Oleksandr, internationalul ucrainean care joaca la Manchester City, a vorbit despre situatia din tara natala, unde, de 43 de zile, a inceput un razboi provocat de Rusia.

Jurnalista de 26 de ani a transmis ca soldatii rusi care au trecut prin Ucraina au ramas impresionati de ce au vazut si a dezvaluit ca, la telefon, barbatii le transmiteau sotiilor tot ce au reusit sa fure din casele din orasele pe care le-au ocupat.

Vlada Zinchenko a dezvaluit ce le spun soldatii rusi ajunsi in Ucraina sotiilor

„Apropo, toti soldatii rusi spun cat de bine au trait aici, ce amenajari si-au facut oamenii, ca lucrurile sunt de buna calitate. Cand isi suna sotiile se lauda cu prada, cu incaltamintea si cu laptopurile pe care le aduc fiicelor lor. As vrea sa o sun pe o astfel de mama, sotie si sa o intreb 'cum poti sa continui traiesti cu un astfel de monstru?'. Cum? Cu toate aceste lucruri furate, cu tot ce le-a fost luat copiilor?”, a spus Vlada Zinchenko, pentru Sport.ua.

Playboy face istorie! Pentru prima data revista a scos un numar exclusiv in sustinerea Ucrainei: „Obscenitatile adevarate sunt razboiul, intoleranta si crima.” - FOTO

Cum a reactionat Vlada Zinchenko atunci cand a fost rugata sa vorbeasca in limba rusa

In cadrul interviului acordat, Vlada Zinchenko a fost rugata sa vorbeasca in rusa, in speranta ca cetatenii din tara prezidata de Vladimir Putin ii vor auzi spusele si vor intelege ce se intampla, de fapt, in Ucraina, iar sotia jucatorului de la Manchester City a avut un mesaj dur de transmis.

„Cereti un interviu in limba rusa pentru ca rusii sa ne poata intelege. Nu-mi este greu sa comunic in rusa, dar au trecut deja mai mult de 40 de zile de razboi si tot ce pot spune in aceasta limba, pentru ca rusii sa ma auda in numar mare, este: `Duceti-va naibii`. Nu imi voi prezenta scuzele pentru aceste cuvinte. Asta este tot. Cred ca dupa atatea zile de razboi, nu are rost sa continuam sa batem la usa poporului rus. Mai bine ma duc si ma lovesc de trei ori cu capul de perete, vor fi mai multe beneficii. Cel putin, fluxul de sange in cap se va imbunatati. Sa ingenunchez in fata lor? Nu voi face asta, voi continua sa comunic in ucraineana.”, a declarat Vlada Zinchenko.

Olga Buzova - complet dezamagita! Vedeta cere bani de la Chanel pentru toate gentile si pantofii pe care i-a procurat de la ei: „Nu mai am nici o dorinta de a purta gentile acestui brand rasist” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie