07.04.2022
Playboy face istorie! Pentru prima data revista a scos un numar exclusiv in sustinerea Ucrainei: „Obscenitatile adevarate sunt razboiul, intoleranta si crima.” - FOTO

Un numar special al Playboy-ului ucrainean a fost dedicata razboiului. In acest mod revista erotica vrea sa atraga atentia lumii asupra ororilor razboiului cu Rusia, care a inceput o invazie pe scara larga pe 24 februarie 2022.

Potrivit Playboy, acest numar special sugereaza dorinta de a demonstra ca natiunea ucraineana este puternica. Noutatea pare cat se poate de neobisnuit pentru o revista erotica, dar scopul ei principal este sa atraga atentia asupra a ceea ce se intampla.

Pe coperta este un colaj cu poze ale razboiului. Modificarile au predominat si in numele revistei, care a fost pictat in culoarea drapelului ucrainean.

„De peste 15 ani, Playboy a fost despre frumusete. Despre estetica si libertatea dorintelor. Astazi a venit razboiul in tara noastra. Si singura dorinta acum este victoria. Singurul lucru despre care vreau sa strig este realitatile nemiloase ale razboiului. Intreaga lume ar trebui sa le vada”, a scris revista.

„Eroismul si curajul ucrainenilor ne-au inspirat sa cream acest numar special. Este in afara standardelor Playboy, dar va arata lumii ce se intampla in Ucraina”, a adaugat echipa revistei.

Dupa ce razboiul i-a luat cea mai draga fiinta, pe mama sa, prezentatorul Andrei Bednyakov se confrunta cu mesaje rautacioase din partea rusilor: „Ei bine, Andryusha, Dumnezeu te-a pedepsit” - FOTO

Revista a citat o fraza a editorului sau, Hugh Gefner, care este mai actuala ca niciodata: Obscenitatile reale nu au nimic de-a face cu sexul. Obscenitatile adevarate sunt razboiul, intoleranta si crima .

Prezentatoarea ucraineana Masha Efrosinina a recunoscut ce mesaje a primit din partea vedetelor din Rusia referitor la razboiul din Ucraina: „Motivul principal pentru care noi vorbim despre asta este faptul ca...”

Articole din aceeasi categorie