21.01.2023
Cristina Scarlevschi - moment emotionant! Ce a publicat dansatoarea pole in mediul online la o luna de la nastere: „Acum inteleg ce inseamna „iubire adevarata”” - FOTO

In luna aprilie a anului 2022, dansatoarea pole, Cristina Scarlevschi a anuntat ca este insarcinata, iar pe 21 decembrie 2023, aceasta a adus pe lume un baietel, devenind pentru prima data mama. 

Asadar, recent, pe pagina sa de Instagram, la o luna de la nastere, Cristina Scarlevschi a publicat o serie de imagini cu micutul sau. 

„Sunt mama! Implinim astazi o luna. Acum inteleg ce inseamna „iubire adevarata””, a scris Cristina in descrierea imaginilor sale. 

Ionela Tarus a implinit 18 ani! Cum si-a sarbatorit dansatoarea majoratul, dar si cum a fost felicitata de catre sora sa mai mare: „Fie ca aceasta varsta sa-ti aduca doar senzatii tari” - FOTO/VIDEO

Pentru sedinta foto, dansatoarea a optat pentru o tinuta aproape all black. Aceasta a imbracat o salopeta mulata neagra, o haina exterioara din piele, de asemenea neagra, si o pereche de cizme inalte cu print sarpe. 

In imagini o vedem pe Cristina cum isi tine micutul in brate, in timp ce alapteaza. 

Sarbatoare in familia Doinei Danielean! Fiul ei si-a sarbatorit ziua de nastere. Vezi ce a publicat jurnalista pe retelele sociale: „Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tine” - FOTO/VIDEO

Abonatii sai au indragit imediat imaginile, acestea acumuland aproximativ 2 mii de aprecieri. 

„Sunteti atat de frumosi”, „Sa va creasca sanatos si fericit”, „O femeie superba”, „Extraordinara”, „Felicitari cu prima lunita, sa fiti sanatosi”, „Felicitari, draga Cristy”, „Superbi”, „Cute”, „Sa iti traiasca. Dumnezeu sa va binecuvanteze”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de internauti. 

Cristina Scarlevschi este o dansatoarea pole si o bloggerita din Republica Moldova. Este casatorita cu Vladimir Sanduleac. Aceasta s-a filmat in videoclipul trupei Carla's Dreams cu EMAA „N-aud”.

Tenorul Dumitru Mitu - declarat „fenomenul” concursului „SWR Junge Opernstars 2023”! Muzicianul a castigat premiul prestigios „Emmerich Smola” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie