18.11.2022
Smiley, victima unui furt in Berlin. Artistului i s-a furat telefonul la un restaurant: „Cel mai vechi truc din carte”

Smiley nu a fost ferit de experiente neplacute. Artistul a povestit ca a fost victima unui furt in timp ce se afla in Berlin cu un prieten. Artistul a explicat cum a reusit hotul sa-i sustraga telefonul de pe masa, folosind una dintre cele mai vechi metode.

In urma cu cateva zile, cantaretul a povestit pe pagina sa de Instagram ca i s-a furat telefonul in timp ce lua cina cu un prieten in Berlin. Potrivit spuselor lui Smiley, hotul a venit cu o foaie in mana si a pus hartia pe telefonul mobil. Dupa ce a dialogat cu artistul si prietenul acestuia, individul a plecat cu tot cu telefon.

Denis Roabes, solistul trupei The Motans, s-a casatorit in secret? Detaliul care a atras atentia - FOTO

„Mi s-a furat telefonul ieri. Si ghiciti unde mi s-a intamplat asta. Nu s-a intamplat in Romania, ci tocmai la Berlin, daca va vine sa credeti. Toata lumea m-a intrebat cum mi s-a furat. Sa va explic: foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masa la un restaurant, ascultam o piesa la telefonul prietenului meu. Telefonul era in dreapta, langa mine, pe masa. A venit un baiat cu o foaie sa ne ceara ceva, n-am inteles in ce limba vorbea, eu eram atent la ce ascultam la telefon. Prietenul meu i-a zis «N-avem nevoie. Du-te!», el si-a pus foaia pe telefonul meu si cand a plecat, a plecat cu tot cu foaie si cu telefon, iar eu dupa ce am terminat de ascultat ce aveam de ascultat, adica o piesa frumoasa, m-am uitat dupa telefon si am zis «Pfaaa, mi-a furat telefonul!». Am fugit, m-am uitat sa vad daca-l mai vad. Nu l-am mai vazut, evident, s-a dus”, a povestit Smiley pe reteaua de socializare.

Billie Eilish, de nerecunoscut fara hainele largi. Artista de 20 de ani, ravasitoare intr-o rochie cu un decoleu imposibil de ignorat - FOTO

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scena Smiley, este un cantaret, compozitor, producator, prezentator si actor roman, fost membru al trupei Simplu. Artistul a inceput si o cariera solo, iar in 2008 si-a lansat primul album: „In lipsa mea”.

Articole din aceeasi categorie